Godmanis un Sipeniece, Šomase un Ērglis pikantās situācijās
Slavenības
2009. gada 9. jūlijs, 17:01

Godmanis un Sipeniece, Šomase un Ērglis pikantās situācijās

Jauns.lv

Viņi tika pieķerti pikantās situācijās, kuras būtu gribējuši svešām acīm noslēpt... kasjauns.lv piedāvā atskatu uz pēdējo gadu skandalozākajiem paparaci. Un tas vēl nav viss... Turpinājums sekos!

Skrastiņš pa slidenu ceļu dodas uz baznīcu

2008. gada decembris

Ziemassvētku priekšvakarā pērn uz Krimuldas baznīcu pa slidenu ceļu sīkiem solīšiem viens otram jāvārdu teikt tipināja aktieri Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule.

Līdzsvaru uz apledojošās takas ceļā uz baznīcu centās saglabāt arī jaunā pāra vedēji – Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs un operdziedātāja Kristīne Zadovska. Aktieru pāra kāzas norisinājās sirsnīgā atmosfērā vairāk nekā 60 draugu un radu pulkā.

Garda Jūrmalā pārkāpj likumu

2007. gada jūnijs

Pirms diviem gadiem vasarā mēs pieķērām Latvijas nacionālās frontes priekšsēdētāju Aivaru Gardu pārkāpjot likumu. Viņš todien izbaudīja vasaras sauli Lielupes pludmalē, sauļojoties un plunčājoties jūrā kopā ar savām vietniecēm Līgu Muzikanti un Lieni Apini. Tas jau nebūtu nekas nosodāms, ja vien šie bezrūpīgie atpūtnieki nemalkotu alu, neņemot vērā, ka kūrortpilsētas domes lēmums aizliedz jebkādu alkoholisku dzērienu baudīšanu pludmalē un kāpu zonā. Par to draud sods līdz pat 20 latiem. Garda toreiz taisnojās, ka par tādu aizliegumu neko neesot zinājis, un solījās turpmāk vairs tā nedarīt.

Ērglis naktī Šomases mājās

2009. gada februāris

Pēc dziedātājas Lienes Šomases solokoncerta Rīgas Kongresu namā 2009.gada 4. februārī, krodziņā Lidojumam labvēlīgs laiks notika ballīte par godu Lienes lielajam pasākumam. Tur kopā ar dziedātāju ballējās viņas ģimene, draugi un atbalstītāji, to vidū arī viņas mūziķi un koncerta viesmākslinieki – arī dziedātājs Andris Ērglis. „Kas Jauns” jau pasākuma laikā fiksēja kaisles dzirksteles Šomases un Ērgļa savstarpēji raidītajos skatienos, un – nekļūdīgi. Stundu pēc pusnakts, kad viesi jau bija atvadījušies un devušies prom, mājup posās arī pasākuma vaininiece Šomase. Andris Ērglis jau bija paspējis piestūrēt savu „Volkswagen” markas automašīnu pie krodziņa durvīm. Liene tajā iekāpa un abi devās viņas dzīvokļa virzienā, kur ilgāku laiku uzkavējās.  Tikai abiem notikuma vaininiekiem ir līdz galam zināms, ko Ērglis divos naktī darīja Šomases dzīvoklī.

Mežapuķe izdangā kāpas

2009. gada maijs

Skandalozais Jūrmalas domes deputāts Māris Mežapuķe atradis savdabīgu veidu, kā izmēģināt uz Latviju piegādāto ekskluzīvo bruņumašīnu. Ignorēdams likumu, viņš ar neparasto auto joņoja pa pārpildīto Majoru pludmali un kāpu zonu.

Pie auto stūres viņš jau iepriekš juties varens – policiju viņu pieķērusi, pārsniedzot ātrumu un pat braucot dzērumā, turklāt četras reizes! Pērn par atļautā ātruma pārsniegšanu deputātam uz četriem mēnešiem tika atņemta autovadītāja apliecība. Par laimi, Mežapuķes agresīvajās izpausmēs neviens necieta, neskaitot izdangāto pludmali, kur auto atstātās pēdas vēl ilgi bija redzamas.

Roga šķiras no sievas un izvēlas blondīni

2007. gada janvāris

Kādā 2007.gada janvāra pēcpusdienā "Kas Jauns" pie lielveikala pamanīja Kaspara Rogas „Range Rover” džipu, kurā, lepni izslējies, saimnieku gaidīja mūziķa amerikāņu buldogs Canders jeb Ķirsis. Tikmēr lielveikalā aptuveni 20 minūtes, jautri čalojot, iepirkās Kaspars un viņa jaunā draudzene Evita.

Līdz ar šo notikumu bija skaidrs, ka „Prāta Vētras”  bundzinieka Kaspara Rogas un grupas ģenerālmenedžeres Aijas Grimzes–Rogas nepilnus trīs gadus ilgusī laulība bija izjukusi. „Kas Jauns” atklāja, ka mūziķa sirdi nu silda blondīne, kura reiz bijusi repera Gustavo iedvesmas avots.

„Tagad Kaspars ir kopā ar Evitu, un abi dzīvo dārgā dzīvoklī jaunuzceltā mājā klusajā Rīgas centrā,” toreiz neslēpa kāda Rogas paziņa. Toreiz, veiksmīgi iepirkušies, Kaspars, Evita un Rogas buldogs izkāpa pie daudzstāvu nama Rīgā. Evita pa durvīm iesteidzās pirmā, bet Kaspars ar suni viņai sekoja.

Evita joprojām ir kopā ar Kasparu Rogu, kurš ir viens no Gustavo labākajiem draugiem. Taču šajā it kā savdabīgajā mīlas trijstūrī nav nekā aizdomīga, jo, kā atzīst Gustavo paziņas, reperim attiecības ar Evitu izirušas jau labu laiku pirms tam, kad meitene sākusi saieties ar Kasparu Rogu. Pēc zinātāju teiktā, iespējams, tieši Gustavo bijis tas, kurš savu bijušo draudzeni iepazīstinājis ar Kasparu.

Premjers Godmanis peldas ezerā kopā ar tautu

2008. gada jūlijs

Vasaras karstākajā dienā ļaudis pie Ungura ezera pārsteidza vairākas ar bākugunīm aprīkotas apvidus automašīnas, kas klusi piebrauca pie kempinga peldvietas blakus lielceļam. No auto peldšortos un iešļūcenēs izkāpa toreizējais premjers Ivars Godmanis un ar dvieli rokās devās uz ezera pusi. Valstsvīram pa pēdām sekoja miesassargs ar rāciju rokās. Viņš gan ūdenī nedevās, bet uzcītīgi vēroja Godmaņa peldi no laipiņas. Kad premjers bija izbaudījis atspirdzinošo peldi, viņš labā omā devās atpakaļ uz mašīnu, un tāds, kā no ezera nācis – slapjos šortos un ar dvieli rokās – iekāpa auto un aizbrauca. Atpūtnieki bija nelielā šokā un vienlaikus pagodināti par premjera vizīti un tūdaļ tvēra pēc fotoaparāta, lai iemūžinātu vēsturisko mirkli.

Janas Kalniņas jaunā figūra un mīlestība!

2006. gada oktobris

Humora šovu dīva Jana Kalniņa bija īsā laikā no omulīgas dāmas kļuvusi par slaidu sievieti, turklāt viņai arī bija uzradusies Lielā mīlestība. „Kas Jauns” slepenajai kamerai izdevās izsekot Janas romantisko randiņu tālajā 2006.gada 13.oktobrī, piektdienā, kad bārā „Kapteiņa Enriko pulkstenis” viņa divvientulībā vadīja laiku kopā ar mīļoto – vācu tautības puisi Matiasu Almesu. Puisis tolaik studēja Berlīnē un bija ieradies praksē Vācijas vēstniecībā Latvijā. Jana ar draugu vairākas reizes tika manīti Rīgas krodziņā „Kapteiņa Enriko pulkstenis”, kur abi kopā jautri dungoja dziesmas, amzierējās pie krodziņa durvīm, kā arī nopietni sarunājās pie viskija glāzes, ilgi lūkojoties viens otram acīs. Netrūka arī krāšņas rozes, ko vācu romantiķis uzdāvināja Janai, taču promejot tā mīlas skurbumā tika aizmirsta krodziņā uz galda.

Dombura vienīgā patstāvīgā draudzene

2006. gada jūnijs

Pirms trim gadiem Līgo vakarā Kas Jauns pieķēra skandalozo žurnālistu Jāni Domburu kopā ar draudzeni mākslas vēsturnieci Ilzi Pļaviņu mīlīgi atpūšamies Valmierā dziedošo Jāņu kompānijā. Šīs attiecības ilga aptuveni gadu un pievērsa preses uzmanību arī ar „kaķa skandālu”, kad Dombura draudzenes bijušais puisis mēbeļu un interjera aksesuāru veikala "Ligne Roset" īpašnieks Mareks Nemme grasījās iesūdzēt Pļaviņu tiesā par kaķa nozagšanu.

Jāpiebilst, ka Dombura mīlas stāsts ar Ilzi Pļaviņu ir vienīgās plašākai publikai zināmās Dombura nopietnās attiecības. Pēc šķiršanās ar Ilzi viņš vairākkārt pieķerts izejam sabiedrībā ar dažādām gados ievērojami jaunākām meitenēm, bet pa to - jau nākamajā skandalozāko paparaci rakstu sērijā.

Sipeniece kāzās somas stiepj pati

2006. gada jūnijs

Pirms trim gadiem „Kas Jauns” paparaci fiksēja, kā populārā jokdare, TV un radio radījumu vadītāja Baiba Sipeniece apprecējās ar uzņēmēju Gati Gavaru. Kāzas tika dzertas Livonijas ordeņa Jaunpils pilī Tukuma rajonā. Starp citu, kāzās jaunā sieva, kura tobrīd bija māmiņas cerībās, savas somas no jaunlaulāto numuriņa uz auto aiznesa pati.

Rajeckai 20 gadus jaunāks draugs

2008. gada augusts

Dziedātāja Olga Rajecka pēc šķiršanās no ilggadējā dzīvesbiedra Vernera beidzot atrada sev jaunu aizraušanos – Gintu Mauliņu no Saldus. Viņa ilgi slēpās no preses uzmanības, jo šķita, ka sabiedrība varētu nesaprast viņas aizraušanos ar 20 gadus jaunāku puisi. Pirmo reizi abu mīlīgās attiecības „Kas Jauns” novēroja Mauliņa dzimtajā pusē – Saldus estrādē mūzikas festivāla „Saldus Saule” laikā. Toreiz Rajecka tur muzicēja ar atdzimušo „Dāmu popu”. Pēc koncerta Mauliņš sagaidīja dziedātāju aizkulisēs un vēl ilgi tur uzturējās. Zīmīgi, ka vēl ilgi pēc šīs publikācijas Olga noliedza attiecības ar Gintu, taču tagad pāris gozējas TV kameru priekšā šovā "Trakais ceļojums".

Kargins auklē meitu

2008. gada augusts

Kas Jauns fiksēja kā pērn augustā pieticīgās ģimenes svinībās mīlestības svētkus atzīmēja bijušā „Parex bankas” vadītāja Valērija Kargina un viņa bijušās sievas Tatjanas Karginas vecākais dēls Rems Kargins, apņemdamas par sievu Aleksandru Kaņepu. Vissirsnīgākajā kāzu kadrā redzams nevis jaunlaulāto skūpsts, bet gan Rema mazās māsiņas un tēva savstarpējā mīlestība – glīti saposta kāzās piedalījās arī Valērija Kargina un viņa mīļotās sievietes Annas Barinovas tolaik divarpus gadus vecā meitiņa Valērija Maija.

Diāna Lipsberga/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva