Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ūdrītis izdarījis pašnāvību? Viņš pats par to smejas
Slavenības

Ūdrītis izdarījis pašnāvību? Viņš pats par to smejas

Jauns.lv

Dailes teātra aktrise, mūziķe Ilona Balode un grupas „The Hobos” līderis Rolands Ūdris, kuri pavasarī šokēja Latviju, paziņojot par savām romantiskajām attiecībām, vasaras nogali joprojām vada kopā un uzjautrinās par sabiedrības neizsīkstošo interesi par sevi – kamēr vieni baumo, ka pāris izšķīries un Ūdrītis neveiksmīgi mēģinājis izdarīt pašnāvību, citi melš, ka abi jau saderinājušies un gatavojas kāzām.

Ūdrītis izdarījis pašnāvību? Viņš pats par to smej...

Balode un Ūdrītis stāsta, ka viens caur otru iepazinuši īstu mīlestību, un tādas jūtas jau nu nekādā gadījumā neizjauks greizsirdīgu pielūdzēju baumas!
Balode un Ūdrītis stāsta, ka viens caur otru iepazinuši īstu mīlestību, un tādas jūtas jau nu nekādā gadījumā neizjauks greizsirdīgu pielūdzēju baumas!

Līdzīgi domā arī Balode – baumotāja būšot kāda Ūdrīša pielūdzēja, jo domas par šķiršanos pārim neesot ne prātā. Tieši otrādi – abu attiecībās tagad viss esot labākajā kārtībā, un abu ģimene nupat kļuvusi vēl kuplāka – tai pievienojies melns kaķēns.

„Viņš bija pieklīdis Bolderājā, un cilvēki meklēja viņam saimniekus, tāpēc izdomājām, ka mēs varētu kaķi paņemt,” stāsta Balode. Kaķēna saimnieki gan vēl nezinot, vai melnais radījums ir runcis vai kaķene, tāpēc nosaukuši to vārdā, kas derēs abiem – Mārtiņš Kitija. Tas ir jau otrais kaķis, kurš mitinās kopā ar mākslinieku pāri.

Vēl pavasarī Ūdris un Balode stāstīja, ka, lai gan pamēģinājuši dzīvot kopā, tas nav izdevies, jo abi sapratuši, ka vēlas brīvību. Nu viņu domas par brīvību mainījušās.

„Sapratām, ka lielākā brīvība ir kopā būšana,” stāsta Ūdrītis, atklājot, ka tagad, kad sācis kopdzīvi ar aktrisi, viņš „ katru dienu peldoties mīlestības upē”, un abu jūtas vienam pret otru kļūst arvien stiprākas. Par to, ka šķiršanās abiem nav ne prātā, liecina arī tas, ka pāris pašlaik aktīvi remontē un labiekārto savu mīlas ligzdiņu. Arī brīvdienas Rolands un Ilona pavada kopā – abi dodoties sēņot, bet pagājušajā nedēļas nogalē ar stopiem devušies ceļojumā pa Latgali, kura galamērķis bija Ilonas grupas „Suņa stunda” koncerts. Pa ceļam abi paguvuši paviesoties Aglonā, tiesa gan, nokavējot Svēto misi, uz kuru bija devušies tūkstošiem svētceļnieku no visas Latvijas.

Arī par kāzām abi vēl nedomājot – pāris bauda mīlestību, uzjautrinoties par pielūdzējiem vai pielūdzējām, kuri tikmēr izdomā stāstiņus par viņu attiecību galu un mākslinieku pašnāvībām. Starp citu, šī nav pirmā reize, kad tiek izplatītas baumas par pāra šķiršanos – iepriekš nelabvēļi apgalvoja, ka pāris šķīries, jo Ūdrītis sarīkojis skandālu, atrazdamies zaļā pūķa varā. Tomēr arī šīs baumas izrādījās meli, un, kā atklājuši paši mīlētāji, ar reibinošajām vielām Ūdrītis vairs neesot draugos, un ierosmi atteikties no kaitīgajiem ieradumiem Ūdrītim devusi tieši mīlestība pret Ilonu.