1dienas
19stundas
29minūtes
34sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džilindžeram dēka ar jauno aktrisi Dzelmi?
Slavenības

Džilindžeram dēka ar jauno aktrisi Dzelmi?

Jauns.lv

Jau vairākus mēnešus teātra aprindās runā, ka skandalozajam Dailes teātra režisoram Dž. Dž. Džilindžeram (43) ir dēka ar jauno aktrisi Elīnu Dzelmi (23), kas šogad spēlē trijās viņa izrādēs.

Džilindžeram dēka ar jauno aktrisi Dzelmi?...

Pēc Džilindžera iestudējuma „Divi nabadzīgi rumāņi” pirmizrādes režisors savā svinīgajā uzrunā slavēja Elīnas Dzelmes talantu. Uzslavās klausījās arī aktieris Lauris Subatnieks.
Pēc Džilindžera iestudējuma „Divi nabadzīgi rumāņi” pirmizrādes režisors savā svinīgajā uzrunā slavēja Elīnas Dzelmes talantu. Uzslavās klausījās arī aktieris Lauris Subatnieks.

Bieži pusdieno kopā ar Elīnu

Nu publiski izskanējusi ziņa, ka režisoru jau vairākus mēnešus, iespējams, saista dēka ar jauno Dailes teātra aktrisi Elīnu Dzelmi. Pagājušajā nedēļā preses pārstāvji pieķēruši Džilindžeru, pusdienojot restorānā Pie Kristapa Rīgas centrā. Abi restorānu pametuši tikai pēc pāris stundām – Elīna no tā izgājusi pirmā, ātrā solī dodamās prom un satraukti atskatīdamās. Pēc brīža iznācis arī Džilindžers un ar tikpat aizdomīgu skatienu devies tālāk savās gaitās.

„Nevaru pateikt, ka neesmu ar viņu gājusi pusdienās, jo mēs strādājam kopā, bet tas jau vēl neko nenozīmē. Pēdējā pusgada laikā viņš man ir gandrīz vai visbiežāk sastaptais cilvēks,” presei šonedēļ satraukti atzinusi Elīna, taču nav bijusi ar mieru nedz apstiprināt, nedz noliegt abu attiecības.

Aktrise Elīna Dzelme un režisors Dž. Dž. Džilindžers izrādes „Ja mana sieva uzzinās…” pirmizrādē.

Džilindžeram dēka ar jauno aktrisi Dzelmi?

Darbs ar Džilindžeru – citādi, nekā māca skolā...

Tādu aktrises karjeru, kādu salīdzinoši īsā laikā Dailes teātrī izdevies izveidot Elīnai Dzelmei, vēlētos daudzas jaunās aktrises. Viņa spēlē jau trijās ienesīgākā Dailes teātra režisora Džilindžera izrādēs, un ne jau otrā plāna lomas – Dzelme tēlo Punktiņu bērnu izrādē „Punktiņa un Antons” un Džīnas lomu kamerzāles iestudējumā „Divi nabadzīgi rumāņi”. Tās pirmizrādē Džilindžers slavēja Dzelmi, ka viņa ir ne tikai talantīga aktrise, bet arī lieliski glezno – jaunā Dailes teātra kolēģe pielikusi savu roku arī pie izrādes vizuālā noformējuma. „Protams, ir patīkami, ka režisors mani atzīst un uzticas,” presei atzinusi aktrise.

Visbeidzot, zīmīgi, ka Elīna spēlē arī Džeinas lomu nesen iestudētajā Džilindžera izrādē „Ja mana sieva uzzinās...”. „Ir tik lieliski spēlēt pie tāda režisora kā Dž. Dž. Džilindžers. Tā ir īpaša skola un pavisam kas cits nekā tas, ko mācījos skolā,” par savu pirmo lomu komēdijā laikrakstam „Diena” septembrī pauda Dzelme un arī atzina, ka atradusi šo to kopīgu ar savu varoni Džeinu – mūsdienīgu, gudru sievieti, kura kāpj pa karjeras kāpnēm, izmantojot visus savā rīcībā esošos ieročus.

Ja mana sieva uzzinās...

Režisora sieva Binnija Ārberga nešķiet pārsteigta par to, ka viņas vīrs dodas pusdienās un pavada laiku ar savu izrāžu aktrisēm, jo tāds nu ir viņa darbs, taču no plašākiem komentāriem atturas. Viņa par vīra iespējamo sakaru ar 23 gadus veco aktrisi neesot nojautusi.

Pirmās runas par Džilindžera romānu ar „mazo Punktiņu” no viņa izrādes izplatījās jau šoruden, kad Elīna, sēžot kafejnīcā, nepieklusinātā balsī stāstījusi draudzenēm par savu dēku ar slaveno režisoru. To, vai dēka ir īsta vai tikai jaunās aktrises izdomas auglis, toreiz bija pāragri spriest. Taču vēlāk runas par abu īpašajām attiecībām nonāca jau daudz plašākā sabiedrībā. Abu kolēģi teātrī jau ilgāku laiku sačukstas par to, ka režisors kopā ar Elīnu ilgi uzkavējas darbā pēc mēģinājumiem. Kā vēsta dzeltenā prese, Džilindžers arī bieži manīts Elīnas mājās.

Latvijas valsts dzimšanas dienā 18. novembrī, kad lielākā daļa galvaspilsētas iedzīvotāju ģimeniskā gaisotnē devās savās svētku gaitās, kāds aculiecinieks abus fiksējis fotoattēlos pēc romantiskām pusdienām restorānā „Five” Blaumaņa ielā Rīgā.

Džilindžers jūtas aizvainots par sacelto ažiotāžu saistībā ar viņa iespējamo romānu ar jauno aktrisi: „Es dzeru kafiju, pusdienoju, vakariņoju, dzeru naktīs ar cilvēkiem, kuri man ir interesanti, un man nav jārēķinās ar jūsu primitīvajiem priekšstatiem, kā, jūsuprāt, būtu pareizi dzīvot. Es dzīvoju savu interesantu dzīvi, bet jums ar to ir problēmas, jo pašiem garlaicīgi...”

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, aculiecinieka foto