Dženiferai Anistonei jau 41! Kas ir viņas jaunais draugs
Slavenības
2010. gada 10. februāris, 06:01

Dženiferai Anistonei jau 41! Kas ir viņas jaunais draugs

Jauns.lv

Baumas, ka aktrisi Dženiferu Anistoni vieno romantiskas jūtas ar skotu aktieri Džerardu Batleru uzvirmojušas no jauna. Aktrise viņu uzaicinājusi uz dzimšanas dienas svinībām Meksikā.

Pērn vasarā pirmoreiz paklīda runas, ka Dženifera Anistone, iespējams, uzsākusi romantiskas attiecības ar Džerardu Batleru. Tolaik abi filmējās kopīgā projektā – „The Bounty Hunter” un sabiedrībai apgalvoja, ka esot tikai draugi.

Šobrīd kļuvis zināms, ka Dženifera viņu uzaicinājusi uz savām dzimšanas dienas svinībām Meksikā. Kabo San Lukasa kūrortā aktrise ieradās jau aizvadītajā nedēļā, lai tur atpūstos un kopā ar draugiem nosvinētu 11. februārī gaidāmo četrdesmit pirmo dzimšanas dienu. Kopā ar Dženiferu uz kūrortu devusies arī viņas draudzene aktrise Kortnija Koksa ar vīru aktieri Deividu Ārketi un dziedātāja Šerila Krova. Džerards Batlers topošajai gaviļniecei pievienojās dažas dienas vēlāk.

Pērn vasarā Anistone un Batlers noliedza, ka abus saistītu romantiskas jūtas. Šīs runas no jauna uzvirmoja šā gada „Zelta globusu” pasniegšanas ceremonijas vakarā. Viņi divatā koķeti pozēja uz sarkanā paklāja un esot arī manīti skūpstāmies „afterparty” ballītē.

Dženifera Anistone savā populārākajā lomā seriālā "Draugi" (1994 - 2004):

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press