foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Atkal skandāliņš dejošanas šovā! Žūrija: „Tas ir bezgaumīgs teātris”
Žūrijā Vladimirs Ponomarjovs.
TV
2010. gada 22. marts, 16:40

Atkal skandāliņš dejošanas šovā! Žūrija: „Tas ir bezgaumīgs teātris”

Jauns.lv

Vakar šovā „Dejo ar zvaigzni 3” kārtējo reizi žūrija, bet konkrētāk viens no tās locekļiem Vladimirs Ponomarjovs, izcēlās ar skarbu vērtējumu. Horeogrāfs Alberts Kivlenieks viņu nosauca par „Staļina laika bērnu”, bet raidījuma vadītājs Juris Šteinbergs bija manāmi neapmierināts un visiem spēkiem centās aizstāvēt dejotājus.

Lai arī pie žūrijas galda žūrijas locekļiem dažreiz domas dalās, pēc šova viņu starpā domstarpības nevalda.

Šoreiz dejotājiem bija iespēja iejusties animāciju un kino filmu varoņu tēlos, tāpēc katrs dalībnieks bija padomājis par interesantu šovu. Diemžēl deju kvalitāte nebija pa prātam žūrijas loceklim horeogrāfam Vladimiram Ponomarjovam. Viņu neapmierināja Karīnas Tatarinovas un Gata Seveļa krēsls, kas viņaprāt bija lieks priekšmets uz skatuves bez redzamas funkcijas. Tāpat viņam „bezgaumīgs teātris” šķita aktiera Aināra Ančevska un Ievas Kemleres «pavadošā putnu grupa», kur vienā no putnu tēliem bija iejuties arī seriāla «UgunsGrēka» jaunais aktieris – Arturs Krūzkops. Skatītāji zālē uz bargā vērtētāja komentāriem atbildēja ar nopēlumu, uz ko Ponamarjova kungs apvainojās un teica: „Jūs negribat dzirdēt tālāk? Tad es neko neteikšu!”

Atkal skandāliņš dejošanas šovā!

gallery icon
11

Kolēģa vērtējumam daudzreiz nepiekrita pārējie žūrijas locekļi – Anita Šmite, Alberts Kivlenieks un seriāla «UgunsGrēka» aktieris Andris Bērziņš, tāpat arī Jura Šteinberga sejā bija lasāms, ka viņš neizprot Ponomarjova pretenzijas. Savukārt Jana Duļevska piebilda, ka tā vien liekas, ka Vladimirs Ponomarjovs izkāpis no gultas ar nepareizo kāju.

Pēc šova uz jautājumu, vai Ponomarjovam raidījuma dienā gadījies slikts garastāvoklis, viņš to noliedza: „Man ir kolosāls garastāvoklis! Tas nekādā gadījumā nav slikts.” Skarbo vērtējumu viņš skaidro - „kāds dejojums, tāds arī vērtējums”, bet viņš arī norāda, ka šovā bija ļoti daudz kā laba un baudāma, rādot uz paša pierakstītajām labajām atzīmēm, kuras viņš ielicis dalībniekiem.

Klātienē vērojot Aināra Ančevska un Ievas Kemleres deju gan zālē, gan arī turpat esošajā televīzijas ekrānā, varēja redzēt, ka skatītājiem trīs jautrie putni lielākoties nemaz nebija redzami, tāpēc, iespējams, televīzijas skatītājiem nebija saprotams, kāpēc žūrijas loceklim tie tik ļoti traucēja. „Redziet, operatori arī ir profiņi, un iespējams, ka arī viņiem viņi traucēja, tāpēc tos nefilmēja,” viņš smejas.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders