„Abrakadabras” puišiem slava nekaitē
Slavenības
2010. gada 26. marts, 14:59

„Abrakadabras” puišiem slava nekaitē

Jauns.lv

Nesen aptaujā „Muzikālā banka” par uzvarētājiem kļuvušie dziesmas „Abrakadabra” izpildītāji – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris – nupat klajā laiduši grupas „Musiqq” pirmo albumu „Šī ir tikai mūzika”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abi pošas ballīšu tūrei pa visu Latviju. Strauji iegūtā popularitāte un klātbūtne teju vai katrā nozīmīgā mūzikas dzīves pasākumā talantīgajiem puišiem neesot nesusi zvaigžņu slimību.

„Tāpat kā senāk Marats mani aicina līdzi uz visiem pasākumiem, tā ka bažas nekādas nejūtu,” Kasjauns.lv smejot atklāj Marata draudzene Ieva. Kā zināms, abi jaunieši ir pāris jau kopš pamatskolas sola – vismaz 10 gadus. Ieva neslēpj, ka šādas tādas kaprīzes Maratā novērojusi viņa pirmās grupas „Device” laikos, bet zvaigžņu slimībā, par laimi, tās neesot pāraugušas. „Mēs ļoti labi saprotamies un nekādu strīdu citu meiteņu uzmanības dēļ mums nav. Visu to labāko varu teikt arī par Emīlu – viņš ir vienkāršs un prātīgs puisis,” spriež Marata draudzene, kura grupā pilda arī stilistes pienākumus. It kā apstiprinot draudzenes teikto, albuma atklāšanas ballītē, kas 25. martā notika „Fantasy Park” apartamentos tirdzniecības centrā „Riga Plaza”, līdz ar paldies vārdiem albuma izdevējiem un atbalstītājiem grupas līderis mīļi pateicās arī Ieviņai, kura iedvesmojusi viņu līdz šim slavenākās grupas dziesmas „Abrakadabra” radīšanā.

Grupa „Musiqq” dŗizumā dodas ceļojumā pa Latvijas pilsētām ar greznām un trakām Latviešu radio bling-bling ballītēm kopā ar populārākajiem mūziķiem: grupu „PeR”, dziedātāju Aishu, Jenny May, Ellu, Mārtiņu Freimani un Kristīnu Zaharovu. Programmas muzikālo daļu veido ne tikai vispopulārākās un visvairāk spēlētākās, bet arī jaunākās Latvijā tapušās dziesmas, kuras izspēlēs, remiksēs un „ballīt-izēs” atraktīvais DJ Kaspars Markševics. Būs dziesmu topi, deju mūzikas stundas, tematiskie konkursi, autogrāfu dalīšana, fotosesijas ar populārajiem mūziķiem, briļļu zīmola „Ray-Ban” promo meitenes, izlozes un balvas. Vakara īpašais pārsteigums būs „Tallink” kruīzu izloze uz grandiozo Radio galā ballīti – ceļojumu uz Stokholmu ar „Tallink” jaunāko un modernāko kuģi „Romantika”. Dreskods – stilīgas saulesbrilles, ar kurām ikviens varēs piedalīsies ekskluzīvo „Ray-ban” briļļu izlozē. Ballīšu norises vietas un datumi: 3.04. – Talsos, 9.04. – Kandavā, 10.04. – Cēsīs, 17.04. – Madonā, 30.04. – Saldū, 1.05. – Liepājā, 7.05. – Bauskā, 8.05. – Jēkabpilī.

 Grupa „Musiqq” - laba garastāvokļa burvji

Vita Zvaigznīte / Foto: Mārtiņš Ziders