Slavenību apsēstības ar silikona krūtīm
Slavenības
2010. gada 4. maijs, 06:15

Slavenību apsēstības ar silikona krūtīm

Jauns.lv

Slaveno sieviešu apsēstība ar krūšu implantiem radījusi ne vienu vien kuriozu stāstu.Viena nolēmusi no tiem atbrīvoties, lai izskatītos cienījamāka trīs bērnu māmiņa; otra sapratusi, ka pietrūkst agrāko „draugu”, un likusi tos atpakaļ. Trešā satraukusies par krūtīs radušos sūci, bet ceturtā nolēmusi labi nopelnīt, pārdodot implantus par brangu naudu.

2000. gadā, īsi pēc tam, kad Britnija Spīrsa (28) iemantoja pasaules slavu, viņa nolēma veikt krūtis palielinošu plastisko operāciju. 19 gadu vecajai jaunietei mamma to arī atļāva darīt! Taču drīz pēc tam dziedātāja nožēloja savu lēmumu, jo viņas krūtis aizvien turpināja augt. Britnijai šķita, ka viņa sāk līdzinās pornozvaigznei, tāpēc lūgusi implantus izņemt.

Kādas labāk piestāv trīs bērnu māmiņai?

Pērna gada jūnijā stila ikonai Viktorijai Bekhemai (36) veikta krūšu samazināšanas operācija. Šī viņai bija jau trešā krūšu korekcija! Grupas Spice Girls sākumposmā Viktorija nēsāja 34A izmēra krūšturīti. 1999. gadā viņa pirmoreiz gūlās zem ķirurga skalpeļa, lai krūtis palielinātu līdz D izmēram. Vēl pēc diviem gadiem Viktorija atkal apmeklēja plastikas ķirurgu un no klīnikas iznāca jau ar 34DD izmēra krūtīm.

Pēdējā laikā Bekhemu nav pametusi sajūta, ka tik kuplas krūtis tomēr vairs nepiestāv solīdai biznesa sievietei (viņai ir sava apģērbu līnija) un trīs bērnu māmiņai. Tagad viņai ir 34B izmēra krūtis.

Implanti nogalina suni!

Grupas Nirvana solista Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova (45) 2002. gadā apmeklēja plastikas ķirurgu, lai atbrīvotos no silikona krūšu implantiem. Pēc operācijas viņa tos pārnesa mājās kā suvenīrus. Diemžēl vienu atrada Kortnijas suņuks, apēda un nomira... Lova tā arī neuzzināja, vai suns aizrijies ar implantu vai miris no indīgā šķidruma. Kortnija tikai publiski atzinusi, ka viņai neesot ne jausmas, no kā bija darināti implanti, jo viņa tos savulaik nopirkusi kā „kreiso preci no Meksikas”.

Pārdod lietotus implantus izsolē

Peldkostīmu modele un britu realitātes šovu zvaigzne Džordana (31; īstajā vārdā Keitija Praisa) krūšu palielināšanas un samazināšanas operācijas veikusi jau piecas reizes. Trīs no tām, lai krūtis palielinātu, divas — lai samazinātu. Jaunākajā operācijā viņas krūtis samazināja no 32G izmēra uz 32F. Pēc operācijas Džordana reklamēja, ka implantus nolēmusi pārdot eBay izsoļu lapās internetā par diviem miljoniem dolāru! „Kādam varbūt šķiet stulbi, taču tas ir labāk nekā izmest implantus slimnīcas atkritumu tvertnē,” izteicās britu zvaigzne. „Visas manas draudzenes tos paguvušas pielaikot, ieliekot savos krūšturos!”

Atkarīga no plastiskajām operācijām

Rokera Ozija Osborna sieva un Kellijas mamma Šārona Osborna (57) sen nokaitinājusi savus trīs bērnus ar nemitīgajām ķermeņa pārvērtībām un uzlabojumiem. 2005. gadā kundze vēlējās iepriecināt vīru un devās palielināt krūtis — no 32C izmēra uz 34DD. Taču viņa ātri vien saprata, ka šāds apjoms ir pārlieku smags, lai diendienā nēsātu sev līdzi. Pēc pusgada Šārona atkal apmeklēja ķirurgu, lai no implantiem atbrīvotos. „Ozijam patika manas jaunās krūtis, taču tās bija par lielu,” komentēja Šārona. „Tās arī svēra pārāk daudz.”

„Mamma ir atkarīga no plastiskajām operācijām,” sūrojas Šāronas un Ozija meita Kellija. „Mani vienmēr ir kaitinājis kārtējais rezultāts. Bet viņa tikai pastāsta, ka apmeklēs dienišķo, ierasto operāciju. Kā krūšu korekcija var būt kas ikdienišķs? Pēc sejas liftinga operācijām es mammai bieži esmu teikusi, ka viņa izskatās, kā tikko ieraudzījusi spoku! Bet viņa atteic, ka viss kārtībā, tikai botoksa injekcija šoreiz atkal nogājusi greizi.”

Draugi, kuru pietrūkst

Pamela Andersone (42) ir pelnījusi atsevišķu stāstu. Gadu gaitā viņas vārds, lielas krūtis un implanti ir kļuvuši teju par sinonīmiem. Kurš vispār var izsekot līdzi tam, cik reižu aktrise implantus likusi iekšā un ņēmusi ārā?

Pamelas apsēstība ar krūšu koriģēšanu aizsākās laikā, kad viņa bija precējusies ar rokeri Tomiju Lī. Tā kā vīram patikušas kuplas krūtis, viņa nolēmusi padarīt Tomiju laimīgāku...

Pēc kāda laika Pamela implantus izņēmusi, bet pēc laulības šķiršanas atkal pie tiem atgriezusies. Aktrisei to esot pietrūcis! „Man nepatīk būt bez tiem,” izteikusies Andersone. „Pārņēma sajūta — kur gan palikuši mani draugi? Tiesa, pirmo reizi daudzu gadu laikā es beidzot pāri krūtīm varēju saskatīt savas kāju pēdas...”

Krūtīs radusies sūce

Reperei Lil’Kim (34) jeb Mazajai Kimai 2005. gadā piesprieda gadu un vienu dienu ilgu cietumsodu. Atklājās, ka mūziķe melojusi zvērinātajiem, lai aizsargātu savus draugus, kas 2001. gadā bija iesaistīti apšaudē pie radiostacijas Ņujorkā.

Esot ieslodzījumā, Mazajai Kimai vienubrīd sākusies nopietna panika. Viņai bija radušās aizdomas, ka krūšu implantos izveidojies mazs caurumiņš, un to saturs pamazām izplūst pa visu organismu. Mazā Kima pat vērsusies pie ieslodzījuma vietā esošā ārsta. Taču cietuma pārstāve atteicās komentēt šo situāciju, norādot, ka ieslodzīto medicīnas vēsture nav publiski apspriežama.

Nedaudz neparasta dāvana

Dziedātāja Roda Stjuarta meita Kimberlija Stjuarte (30) vēl 1997. gadā apmeklēja klīniku, lai palielinātu krūtis. Pēc astoņiem gadiem sabiedrības dāma vēlējās no implantiem atbrīvoties un atgriezās klīnikā. Implantus viņa pārnesusi mājās un vēlāk uzdāvinājusi labam savam draugam — Ozija Osborna dēlam Džekam Osbornam. „Uzrakstīju savu vārdu uz izņemtajiem implantiem, ierāmēju un pasniedzu viņam kā dāvanu,” atceras Kimberlija. Džeks šo „mākslas darbu” aizvien glabājot pie sienas savā vannasistabā.

Gerda Ansone, Gundega Oliņa/Foto: Bulls Press