Lindu Leen uz Dīvu nakti vairs neaicina
Slavenības
2010. gada 24. maijs, 06:30

Lindu Leen uz Dīvu nakti vairs neaicina

Jauns.lv

19. jūnijā Dzintaru koncertzālē norisināsies jau trešā Dīvu nakts, kurā piedalīsies Latvijā pazīstamas dziedātājas.

­

Lai gan dīva Linda Leen iepriekšējā Dīvu naktī uzstāties pēdējā brīdī atteicās veselības problēmu dēļ, šoreiz uz dziedošo dīvu salidojumu viņu vairs neaicina.

Dzirkstošajā Dīvu naktī, kas norisinājās decembrī Sapņu fabrikā, piedalījās Ance Krauze, Marija Naumova un Kristīne Zaharova. Kā Dīva pārsteigums tika pieteikta dziedātāja Linda Leen, kura koncerta dienā patiešām sagādāja īstu pārsteigumu kā skatītājiem, tā arī organizatoriem un skatuves kolēģēm. Dziedātāja paziņoja, ka balss problēmu dēļ nolēmusi neuzstāties. Lai gan pati Linda apgalvoja, ka dziedāt viņai aizliedzis ārsts, pasākumam tuvu stāvošas personas stāsta, ka situācija nebūt nav bijusi tik dramatiska — ārsts pat ieteicis problēmai vairākus risinājumus, no kuriem dziedātāja atteikusies. Lindas vietā stafeti veiksmīgi pārņēma dziedātāja Amber, dienas laikā ielecot pat vairāku nedēļu garumā gatavotajās kopdziesmās un zibenīgā ātrumā apgūstot deju soļus. Iespējams, tieši šī starpgadījuma dēļ, baidoties no jauniem pārsteigumiem, Linda Leen vairs netiek aicināta piedalīties Dīvu nakts pasākumos. ­

Šoreiz izcili krāšņs dīvu zieds

Šīsvasaras dīvu koncertšovs nodēvēts par Kaislīgo Dīvu nakti. Pirmo reizi uz vienas skatuves kopā uzstāsies: Aisha, Ieva Kerēvica, Ieva Akurātere, Karīna Tatarinova, Ieva Pļavniece un Olga Dreģe.

Aisha Dīvu naktī piedalīsies jau otro reizi. Pēdējā laikā viņai izdevies iemantot īpaši lielas skatītāju simpātijas, par ko liecina iegūtā 2. vieta Dejo ar zvaigzni 2, kā arī uzvara dziesmu konkursā Eirodziesma 2010.  

Katra no dziedošajām māksliniecēm skatītājiem būs sagatavojusi ko īpašu. Uz skatuves tiks dziedātas jau zināmas dziesmas no mākslinieču repertuāra, kā arī izdejoti kaislīgākie priekšnesumi no TV3 šova Dejo ar zvaigzni.

Dziedošās dīvas nav kaprīzas

Pie dziedošo dīvu fotosesijām strādāja īsta zvaigžņu komanda. No Milānas īpaši uz fotosesiju bija ieradies dziedātāja Igo dēls fotogrāfs Miks Fomins, kas pašlaik strādā Itālijā. „Šie viennozīmīgi bija manu pavasara fotosesiju skaistākie mirkļi Latvijā, es taču fotografēju stila un portretu foto sešām izsmalcinātām un īpašām dāmām,” saka Fomins.

Par dīvu stilu rūpējās stiliste un Dejo ar zvaigzni 3 dalībniece Dana Dombrovska, kā arī pazīstamā zvaigžņu pārvērtību veidotāja Una Bernatoviča.

„Nereti, strādājot ar dīvām, rodas dažādas viedokļu nesakritības, taču šoreiz izveidojās tāda patīkama komandas sajūta un šķita, ka viss jau kaut kur gaisā ir noskaņojies uz veiksmes nots. Bija ļoti patīkami strādāt ar Olgu Dreģi, ko uzskatu par Dīvu starp dīvām un ļoti cienu. Mums izdevās atrast kopīgu valodu, tāpēc bija prieks par nesamocītu darba procesu,” stāsta Dana. Arī Una Bernatoviča piebilst, ka šoreiz nav bijis nekādu dīvu kaprīžu: „Man vienmēr ir paticis strādāt ar Aišu. Ar Olgu Dreģi darbojos pirmo reizi, un biju patīkami pārsteigta par viņas vienkāršību, humora izjūtu un uzticēšanos, kas apvienota ar dzīves pieredzi, eleganci un aristokrātismu. No viņas tiešām izstaro šarms.”

Kaislīgās Dīvu nakts koncerts notiks 19. jūnijā pulksten 20.00 Dzintaru koncertzālē.

­

Elza Baumane, Foto: Miks Fomins, Alise Kolosova, Una Bernatoviča


­