Pļavniece stāv uz galvas, Dombrovska uguņo uz deju grīdas
Slavenības

Pļavniece stāv uz galvas, Dombrovska uguņo uz deju grīdas

Jauns.lv

Pēc koncertšova „Kaislīgā Dīvu nakts” skatuves mākslinieces un viņu draugi nodevās lustīgām svinībām elitārā Jūrmalas restorāna „36. līnija” pludmales teltī.

Pļavniece stāv uz galvas, Dombrovska uguņo uz deju...
Kamēr pārējās dīvas uguņoja deju placī, dziedātāja Ieva Akurātere baudīja puišu uzmanības apliecinājumus.
Kamēr pārējās dīvas uguņoja deju placī, dziedātāja Ieva Akurātere baudīja puišu uzmanības apliecinājumus.

Pie ieejas ballītes norises vietā viesus sagaidīja restorāna „36. līnija” īpašnieks, šefpavārs Lauris Aleksejevs, kurš plašākai publikai zināms kā viens no TV kulinārijas šova „Glabējkomanda  cepums” vadītājiem. Gatavojot mielastu Laurim neizdevās izbrīvēt laiku, lai vakarā apmeklētu koncertu Dzintaru koncertzālē, tomēr slavenais šefpavārs bija lepns, ka tieši viņam tika uzticēta vakariņu gatavošana dziedošajām dīvām. Ap vieniem naktī restorāna saimnieks skatuves zvaigznes aicināja pie īpaši klāta galda, cienādams dāmas ar patiešām izmeklētu mielastu – kūpinātu foreli, Norvēģijas garnelēm, teļa gaļas rostbifu, kūpinātu āti, baklažānu un avokado salātiem un izsmalcinātu dzirkstošo vīnu.

Pēc sātīgās maltītes jūras krastā neizpalika arī karstasinīgas dejas. Viskvēlāk pludmales telts deju placī dzirksteļoja TV šova „Dejo ar zvaigzni 3” dalībnieces Ella jeb Elīna Fūrmane un Dana Dombrovska. No viņām neatpalika arī ierakstu kompānijas „Mikrofona ieraksti” vadītāja Elita Mīlgrāve, kura, šūpojot gurnus mūzikas ritmos, kārtīgi izdancoties mudināja arī dīvu nakts koncerta zvaigznes. Ne mazāk atraktīva bija arī aktrise Ieva Pļavniece, kura īpaši veiktā aptaujā izpelnījās kaislīgākās dīvas titulu. Saņemot balvas, Pļavniece pateicībā nodemonstrēja savu iecienītāko meistarstiķi, un nostājās uz galvas. Atgādinām, ka savulaik šo triku Ieva vēlējās iemācīties, jo to prata viņas kolēģe Olga Dreģe. Starp citu, Dreģe arī savos 73 gados joprojām pieprotot stāvēšanu uz galvas, taču tā kā šoreiz aktrise bija tērpusies elegantā kostīmā, viņa no jaunās kolēģes Ievas Pļavnieces izteiktā aicinājuma pievienoties, laipni atteicās.