Penelope Krusa apprecējusies
Slavenības
2010. gada 14. jūlijs, 12:01

Penelope Krusa apprecējusies

Jauns.lv

Savās draugu mājās Bahamu salās jūlija sākumā laulības ostā iestūrējuši Holivudas aktieri Penelopa Krusa un Havjers Bardems, kuri kopā filmējās Vudija Alena kinolentē "Vicky Cristina Barcelona" ("Vikija, Kristīne, Barselona").

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā Krusas pārstāve atzina ziņu aģentūrai AP, 36 gadus vecā aktrise laulību ceremonijā bija tērpusies Džona Galiāno darinātajā kleitā. Svinīgajā brīdī klāt bijuši tikai ģimenes locekļi.

Pirms desmit gadiem Penelope Krusa devās iekarot Holivudu. Pirmā lielā loma bija filmā “Vaniļas debesis”, kur viņa spēlēja kopā ar Tomu Krūzu. Abi saskatījās, Toms pat paguva savu izredzēto bildināt, taču pēc trīs gadu kopdzīves abi izšķīrās. Kā skaidroja Penelope, pie vainas bijis attālums – pārāk bieži abi filmējušies katrs savā pasaules malā. Tomēr abiem izdevies saglabāt draudzīgas attiecības – Penelope pat bijusi viena no pirmajām, kas devusies uz Krūza un viņa dzīvesbiedres Keitijas Holmsas meitiņas Suri raudzībām.

Nav slikts saraksts...

Nikolass Keidžs, Metju Makkonahijs, Mets Deimons, Orlando Blūms... Iemīlēties savos ekrāna partneros Penelopei bija ierasts. Tieši filmēšanas laukumā viņa sastapusi lielāko daļu savas dzīves vīriešu. Pati Krusa gan apgalvo, ka ne reizi nav iemīlējusies kādā, ar ko kopā strādā: “Tas vienmēr noticis jau pēc tam. Vispirms ir draudzība, bet mēnešus vēlāk tas var pāraugt jau citās jūtās. Tā vienmēr ir mistērija. To nevar saplānot.”

Īstais vīrietis

Lai gan pirmo reizi viņi tikās, kad Penelopei bija tikai 16 gadi, filmā “Jamón, Jamón”, pirms pāris gadiem abus kopā atkal saveda Vudija Alena garadarbs “Vikija Kristina Barselona”. Filmā Penelope Krusa tēlo Havjera Bardema temperamentīgo bijušo sievu, savukārt dzīvē abi precēties nesteidzās. Britu žurnāla “Psychologies” augusta izdevumā aktrise atzinusies: “Es vēlos būt ļoti laba māte. Gribu, lai tas ir manas dzīves labākais projekts. Nezinu, vai ticu laulībai. Es ticu ģimenei, mīlestībai un bērniem.”

LETA AFP/BBC, kasjauns.lv, Foto: Bulls Press