Gada seksīgākās sievietes līgavainis izģērbjas baznīcā!
Slavenības
2010. gada 12. augusts, 06:43

Gada seksīgākās sievietes līgavainis izģērbjas baznīcā!

Jauns.lv

Ja to prasa darbs, dziedātājas Keitijas Perijas līgavainis aktieris Rasels Brends ir gatavs izģērbties pat baznīcā!

­

Komediants Rasels Brends šobrīd strādā pie komēdijas „Arthur” rīmeika. Kādā no epizodēm viņam vajadzēja izģērbties baznīcā un tad pēc tam, tērptam tikai apakšbiksēs un īsajās zeķītēs, skriet pa Ņujorkas ielām. Rasels nejutās neērti, ka puskailam jāskraida pa cilvēku pārpildītām lielpilsētas ielām. Sociālās saziņas tīklā „Twitter” viņš nākamajā dienā pauda, ka vienīgais, kas darījis raizes, ir morālais aspekts, ka izģērbšanās aina bijusi jāfilmē baznīcā.

Šopavasar Ketija Perija nonāca vīriešu dzīvesstila žurnāla "Maxim" ikgadējā simts seksīgāko sieviešu topa virsotnē, apsteidzot tādas par seksa simboliem uzskatītās slavenības kā Andželina Džolija un Britnija Spīrsa. Ja pagājušajā gadā Džolija bija 26.vietā, tad šogad viņa noslīdējusi uz 38.vietu, savukārt Spīrsa no 17. sāpīgi nokritusi uz 54.vietu. Kā norādījis žurnāla redaktors Džo Levijs, Perija ir "trīskārši, nē, četrkārši seksīga". "Tā ir sajūta, kad tu pēkšņi saproti, ka gudrākā, jautrākā un foršākā meitene, ko tu pazīsti, izrādās - ir arī skaistākā, un turklāt arī tīri labi brauc ar skrituļdēli," sacīja Levijs.

­

25 gadus vecā dziedātāja, kas kļuva slavena 2008.gadā ar savu savu hitu "I Kissed a Girl", ir saderinājusies ar britu komiķi Raselu Brendu. Viņa apsteigusi arī peldkostīmu modeli Bruklinu Dekeri, kas šogad nokļuvusi topa otrajā vietā, un filmas "Avatars" aktrisi Zoju Saldanu, kas noslēdz seksīgāko sieviešu trijnieku.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press

­­