Zvaigžņu vakartērpu parāde „Emmy” balvu ceremonijā
Slavenības
2010. gada 31. augusts, 06:51

Zvaigžņu vakartērpu parāde „Emmy” balvu ceremonijā

Jauns.lv

Svētdienas vakarā nogalē Losandželosā notika „Emmy” balvu ceremonija. Galerijā vari aplūkot, kādus tērpus saviesīgajam vakaram bija izvēlējušās tādas zvaigznes kā Eva Longorija Pārkere, Heidija Kluma, Kima Kardašjana, Klēra Deinsa, Kellija Osborna un seriāla „Pazudušie” („Lost”) aktieri.

Pašā ceremonijā triumfēja televīzijas seriāls "Mad Men". Seriāls saņēmis "Emmy" balvu kā labākā televīzijas drāma, savukārt komēdija "Modern Family" ieguvusi labākā seriāla titulu savā žanrā. Kabeļtelevīzijas AMC seriāls "Mad Men" par sešdesmito gadu reklāmas pasauli ieguva šo balvu jau trešo gadu pēc kārtas, savukārt komēdija "Modern Family" savu jauniegūto titulu saņēma, pārspējot NBC seriālu "30 Rock", kas saglabāja savas pozīcijas kopš 2007.gada. "Mēs esam tik pateicīgi, mēs esam tik laimīgi, ka ģimenes sanāk kopā, lai paskatītos mūsu seriālu, un mēs esam tik laimīgi, ka jūs ļaujat mums ieiet savās ģimenēs," saņemot balvu, atzina "Modern Family" producents Stīvens Levitans.

Muzikālā komēdija "Glee", kas šogad bija nominēta 19 balvām, saņēma tikai divas godalgas - par Džeinas Linčas aktierspēli komēdiju kategorijā "otrā plāna lomas aktrise" un Raiena Mērfija režiju.

Kā labākais dramatiskā seriāla aktieris apbalvots pagājušā gada uzvarētājs Braiens Krenstons - seriāla "Breaking Bad" galvenās lomas aktieris -, atstājot tukšām rokām gan "Doktoru Hausu" Hjū Loriju, gan Maiklu Holu no seriāla "Dexter" ("Deksters"). Par labākā dramatiskā aktiera titulu cīnījās arī Džons Hamms no seriāla "Mad Men", Kails Čandlers no seriāla "Friday Night Lights" un Metjū Fokss no seriāla "Lost" ("Pazudušie").

"Emmy" balvu labākās dramatiskā seriāla aktrises kategorijā ieguvusi Kira Sedžvika par tēlojumu seriālā "The Closer". Šajā kategorijā balvai bija nominēta arī Dženuarija Džonsa par Betijas Dreiperes lomu seriālā "Mad Men", Mariška Hārgiteja par savu aktierspēli detektīvdrāmā "Law & Order: Special Victims Unit", Džulianna Margulisa par aktierspēli seriālā "The Good Wife", seriāla "Damages" aktrise Glena Klouza, kā arī Konija Braitona no seriāla "Friday Night Lights".

Labākā komēdijas aktiera titulu ieguvis Džins Pārsons no seriāla "The Big Bang Theory", savukārt kā labākā aktrise šajā žanrā atzīta Edija Falko par aktierspēli seriālā "Nurse Jackie".

Kasjauns.lv/LETA AFP/Foto: Bulls Press