Mela Gibsona bijusī draudzene noliedz šantāžas mēģinājumu
Slavenības

Mela Gibsona bijusī draudzene noliedz šantāžas mēģinājumu

Jauns.lv

Mela Gibsona bijusī draudzene Oksana Grigorjeva ir "terorizēta sieviete", kas nekad nav mēģinājusi izspiest naudu no aktiera, ASV televīzijas kanāla NBC raidījumā "Today" paziņoja Grigorjevas pārstāvis.

Mela Gibsona bijusī draudzene noliedz šantāžas mēģ...

Grigorjevas jurists Deivids Gorovičs noliedz informāciju, ka Grigorjeva prasījusi no aktiera naudu apmaiņā pret to, ka nenodos presei apkaunojošos ierakstus un fotogrāfijas.
Grigorjevas jurists Deivids Gorovičs noliedz informāciju, ka Grigorjeva prasījusi no aktiera naudu apmaiņā pret to, ka nenodos presei apkaunojošos ierakstus un fotogrāfijas.

Grigorjevas pārstāvis pirmo reizi publiski pauda savu nostāju par skandālu, kura laikā tika publiskoti Gibsona telefona zvanu ieraksti, kuros 54 gadus vecais aktieris kliedz, verbāli pazemo un draud Grigorjevai.

Kā ziņots iepriekš, aprīlī Gibsons un Grigorjeva paziņoja, ka abu attiecības ir izjukušas, un tika uzsākta tiesāšanās par aizbildniecību pār viņu kopīgo meitu Lūsiju. Vēlāk tika uzsākta arī izmeklēšana saistībā ar Grigorjevas apgalvojumiem, ka aktieris viņu sitis, kā arī Gibsona apgalvojumiem, ka ar kompromitējošu ierakstu palīdzību Grigorjeva centusies izspiest no viņa naudu.

Grigorjevas jurists Deivids Gorovičs noliedz informāciju, ka Grigorjeva prasījusi no aktiera naudu apmaiņā pret to, ka nenodos presei apkaunojošos ierakstus un fotogrāfijas, kurās viņa redzama ar izsistu zobu pēc Gibsona uzbrukuma.

Taču Gorovičs izsakās, ka ikvienam, kas tiek sists vai kuram tiek draudēts, ir tiesības to dokumentēt.

Jurists apgalvo, ka Grigorjeva neguva nekādu labumu no ierakstiem un mēģināja izvairīties no jebkādas publicitātes, kas aizskartu Gibsonu.

Šonedēļ savu atbalstu Gibsonam izteica aktrise Džodija Fostere, kas kopā ar viņu sadarbojusies 1994.gada filmā "Maverick" ("Maveriks"), kā arī gaidāmajā filmā "The Beaver".

Intervijā izdevumam "More" viņa apgalvoja, ka Gibsons ir mierīgākais un jaukākais cilvēks, ar ko kopā viņa jebkad ir strādājusi.

"Ja tu kādu draugu mīli, tu viņu nepamet, kad viņš nonāk grūtībās. Viņš ir un vienmēr ir bijis patiess un uzticams draugs. Es ceru, ka varu viņam palīdzēt pārdzīvot šo nepatīkamo dzīves brīdi".

LETA/Foto: Bulls Press