Šovā “Dziedi ar zvaigzni” cīņu neturpinās Olga Rajecka un Varis Vētra
2010. gada 17. oktobris, 23:54

Šovā “Dziedi ar zvaigzni” cīņu neturpinās Olga Rajecka un Varis Vētra

Jauns.lv

Milžu cīņas pēc nedēļas turpināsies, bet šo svētdien skatītāji lēma, ka cīņu par 10 000 eiro neturpinās dziedātāja Olga Rajecka un aktieris Varis Vētra.

Baiba Sipeniece-Gavare šova sākumā paziņoja, ka gaidāms ļoti īpašs vakars, jo tiks izpildītas dažādas melodijas no kinofilmām, TV seriāliem, animācijas filmām, kā arī tāpēc, ka gaidāmi kādi īpaši viesi, piemēram – paša slavenā Pola Makartnija skolniece! Bet žūrijas loceklis Andris Bērziņš, lai paspētu uz raidījuma tiešraidi, lielā steigā no Ventspils bija devies konvoja pavadībā.

Šonedēļ žūrijas ierastajiem trim vērtētājiem – operdziedātājai Kristīnei Zadovskai, skatuves māksliniekiem Andrim Bērziņam un Mārtiņam Freimanim, pievienojās arī dziedātājs un “Radio SWH” ētera personība Intars Busulis.

Tomēr, lai arī šova vadītāja solīja īpašu vakaru, dalībniekiem izpildot dziesmas no kinofilmām, lielu pārsteigumu (kā daudziem būtu gribējies gaidīt) viņi saviem skatītājiem un faniem tomēr nesagādāja. Tieši tāpēc gandrīz katrs žūrijas loceklis pa reizei izteica vilšanos par kādu no pāriem, bet situāciju cēlsirdīgi centās glābt pozitīvais tēls Intars Busulis. Visi seši pāri dziedāja divas dziesmas – otra no tām bija jau šovā dziedāta dziesma jaunā izpildījumā. Jāpiebilst, ka dažu pāru priekšnesumiem trūka šīs jaunās vēsmas un interpretējuma, par to arī saņemot atbilstošu žūrijas kritiku un vērtējumu.

Dalībnieku izpildītās dziesmas un iegūtais vērtējums:

Operdziedātāja Evita Zālīte un ārsts Jānis Kvēps izpildīja dziesmu no kinofilmas “Tās dullās Paulīnes dēļ”. Žūrijas vērtējums: 39 punkti + 34 punkti par otru dziesmu.

Liene Bronuša un Mārtiņš Burke-Burkevics izpildīja dziesmu no filmas “Dāvana vientuļai sievietei”. Žūrijas vērtējums: 34 punkti + 35 punkti par otru dziesmu.

Olga Rajecka un Varis Vētra izpildīja Pola Makartnija dziesmu “Hey Jude”. Žūrijas vērtējums: 30 punkti + 34 punkti par otru dziesmu.

Aija Dzērve un Atis Auzāns izpildīja dziesmu “Dvēselīte”. Žūrijas vērtējums: 36 punkti + 37 punkti par otru dziesmu.

Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš. Žūrijas vērtējums : 40 punkti + 39 punkti par otru dziesmu.

Kā jau vienmēr, raidījuma beigās kādam no pāriem šovs jāpamet. Šoreiz skatītājbalsojums diemžēl lēma, ka no tālākās spēles izstājas dziedātāja Olga Rajecka un aktieris Varis Vētra.

Kasjauns//Foto: kasjauns.lv