Nikola Ričija apprecējusies
Slavenības
2010. gada 14. decembris, 16:01

Nikola Ričija apprecējusies

Jauns.lv

Aizvadītaja nedēļā sabiedrības dāma Nikola Ričija apprecējusies ar grupas „Good Charlotte” solistu Džoelu Madenu.

Nikola un Džoels ir kopā jau četrus gadus un ir vecāki diviem bērniem – Hārlovai Vinterai (2,5) un Sparovam Džeimsam (1). Aizvadītajā sestdienā tematiskā, ziemai veltītā ceremonijā pāris viens otram teikuši jāvārdu. Kāzas notika Nikolas tēva – mūziķa Laionela Ričija – mājās Beverlihilsā. Svinības apmeklēja aptuveni 150 radu un draugu. Viņu vidū bija arī sabiedrības dāma un Nikolas bērnības draudzene Hloja Kardašjana un dīdžejmetiene Samanta Ronsone, kas pasaules slavu iemantoja pirms diviem gadiem ar romantiskajām attiecībām ar skandalozo aktrisi Lindseju Lohanu. Savu bērnības sirdsdraudzeni Parisu Hiltoni līgava nebija aicinājusi uz kāzām.

Pāri salaulāja „Run-DMC” reperis Rev. Run (īstajā vārdā Džozefs Simonss), kurš ir arī priesteris. Kāzu viesus sagaidīja arī kāds liels pārsteigums. Ap pulksten 17:40 pie mājas parādījās... zilonis. Lielo dzīvnieku ieveda lielā baltā teltī, kur pulcējās visi viesi. Līgavas māsu godu Nikola bija uzticējusi draudzenei Mašai Gordonei, savukārt divarpus gadus vecā meitiņa Hārlova Vintera vecāku kāzās bija puķu meitene.

Nikola ļoti rūpīgi gatavojās kāzām, pārdomājot katru niecīgāko detaļu. Dažas dienas pirms lielā notikuma līgava vēl nevarēja izšķirties par tērpu: vilkt modes nama „Marchesa” vai „Chanel” „vintage” tērpu. Vēl 3. decembrī viņa kopā ar savu stilistu devās uz Ņujorku uz beidzamo laikošanu pie „Marchesa” modes nama meistariem. „Tērpa dizaina izstrādāšanā ļoti daudz ideju ir no pašas Nikolas,” zina teikt paziņas.

„Nikola ir kā apburta ar šo gadalaiku,” draugi atbild, kad vaicāti, kāpēc līgava svinībām izvēlējusies ziemu. Viņas meitiņai Hārlovai Vinterai Keitai pat otrais vārds dots par godu šim gadalaikam. Vintera (Winter) tulkojumā no angļu valodas nozīmē „ziema”.

Nikolas tētis Laionels Ričijs, kurš veda meitu pie altāra, šobrīd jūtas ne mazāk gandarīts kā abi jaunlaulātie. „Mana laime par Nikolu un Džoelu nav vārdos izsakāma,” izteicies dziedātājs. „Viņi man dāvājuši divus brīnišķīgus mazbērnus, Hārlovu un Sparovu, un pierādījuši, ka ir lieliski vecāki. Es neesmu drošs, kurš šobrīd ir laimīgāks: Nikola un Džoels, jo viņi atraduši viens otru vai arī es, jo manā dzīvē ir viņi abi.”

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press