Slavenības
2011. gada 3. janvāris, 06:49

Aizvadītā gada desmit kaitinošākās slavenības

Jauns.lv

Britu kanāls BBC Three gada nogalē sastādījis savu kaitinošāko slavenību topu, kurā iekļautas arī pie mums labi pazīstamas zvaigznes. Piedāvājam ieskatīties kaitinošāko slavenību Top 10.

Par viskaitinošāko zvaigzni briti atzinuši amerikāņu aktrisi Lindseju Lohanu (24), kura pēdējā gada laikā nogurdinājusi visus ar savu bērnišķīgo uzvedību, regulāri izdarot dažādus likumpārkāpumus - te vadot auto dzērumā, te neierodoties uz tiesu vai atsakoties izciest tiesas piespriesto sodu. Galu galā Lindsejai tika piespriests 90 dienu cietumsods, par ko aktrise tiesas zālē gauži apraudājās.

Amerikāņu popdziedātāja Lady Gaga (24) daudzus jau paspēja nokaitināt pagājušajā gadā, bet tas viņu nav apturējis no jauniem ekstravagantiem, bet jau apnicīgiem izlēcieniem. Piemēram, uz MTV Video Music Awards ceremoniju Lady Gaga ieradās gaļas tērpā. Tāpat dziedātāja turpina šokēt sabiedrību, staigājot gandrīz kaila, piesedzoties vien ar žaketi vai miesaskrāsas veļu, kā arī steberējot augstos un neērtos apavos. Šķiet, drīz būs pienācis brīdis, kad ērmīgā dziedātāja spēs pārsteigt vienīgi, ietērpjoties  parastās džinsās un džemperī.

Džastins Bībers (16) šogad radīja īstu sērgu, kurai pat dots nosaukums "Bieber fever" - Bībera drudzis, kas jau pielīdzināts putnu un cūku gripai. Bībera oriģinālais matu sakārtojums licis daudziem pusaudžiem sekot jaunā meiteņu elka modei, jo tikai tā jaunie puiši top pamanīti, bet dažas britu zvaigznes pat izteikušās, ka vēlētos noskūt viņa perfekto matu sasuku, jo tā sagrāvusi veselas  jauno vīriešu paaudzes gaumi.

Daudziem šā gada laikā apnikusi ir Madonnas meita Lurdesa (14), kas piedalījusies jau vairākos mammas klipos, spēlēs mammas režisētajā filmā un kopā ar Madonnu radījusi bezgaumīgu apģērbu kolekciju. Izskatās, ka popa karaliene Madonna caur meitu cenšas izdzīvot otru slavas apli, izvedot viņu saulītē arvien biežāk un iesaistot savās aktivitātēs. Rodas tikai viens jautājums - pa kuru laiku 14 gadīgā pusaudze apmeklē skolu?  

Šķiet, miljonu mantiniece Parisa Hiltone (29) kaitinošāko un apnicīgāko slavenību topos parādās pastāvīgi. Arī šis gads nav izņēmums. Slavenā sabiedrības dāma ir populāra tieši tāpēc, ka ir populāra, kaut gan tā arī nevienam nav tapis skaidrs, kas tad īsti ir šīs blondīnes talants. Viņa jau izmēģinājusi visu - modeles karjeru, filmējusies kino un realitātes šovā, kā arī izdevusi albumu un radījusi pati savu parfīmu. Tagad Parisa ķērusies pie citiem popularitātes uzturēšanās paņēmieniem - viņa šogad 3 reizes arestēta par narkotiku glabāšanu. Pati Parisa pēdējā aizturēšanas reizē taisnojās, ka noturējusi kokaīnu par košļājamo gumiju.

Kaitinošāko slavenību topa augšgalā nonācis arī slavenais aktieris un režisors Mels Gibsons (54), kurš šogad sevi parādījis ne no labākās puses, draudot un rupji izturoties pret savu bijušo draudzeni. Talantīgais vīrs gan arī pirms tam nav bijis "svēts", 2006.gadā tika apcietināts par braukšanu dzērumā, bet 2009.gadā Gibsons nomainīja savu ilggadējo sievu pret 39 gadus veco krievu izcelsmes dziedātāju Oksanu Grigorjevu. Tomēr jau šogad mīlasstastam pienāca beigas. Atklātībā nonāca telefonsarunu ieraksti, kuros Gibsons verbāli pazemo savu bijušo partneri, turklāt viņai adresēto lamu plūdu vidū aktieris aizskar arī afroamerikāņus un latīņamerikāņus. Bijusī draudzene apgalvoja, ka aktieris kāda strīda laikā viņai arī iesitis.

Pasauli pamatīgi nokaitināja pasaulslavenais golferis Taigers Vudss (36), kad pagājušā gada beigās atklājās, ka sportists krāpis sievu. 2010.gadā uzradās arvien vairāk sieviešu, kas atklāja savus intīmos sakarus ar Vudsu. Lai kaut kā glābtu savu reputāciju, sportists publiski atvainojās sievai un ģimenes locekļiem ar televīzijas palīdzību. Vēlāk izrādījās, ka arī Taigers visā šajā neglītajā situācijā ir "upuris" - viņu vajājot atkarība no seksa, kuru ārstēt sportists devās uz rehabilitācijas centru. Neskatoties uz "nebēdņa" nožēlu, piekrāptā sieva Ēlina Nordegrēna nolēma šķirties un saņēma milzīgu šķiršanās kompensāciju - vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru.

TV zvaigzne Džese Džeimss (41), kurš vairāk gan pazīstams, kā "misters Sandris Buloks", jo ir slavenās aktrises Sandras Bulokas (45) vīrs, šogad pamatīgi sadusmoja Bulokas fanus - atklātībā nāca viņa aizraušanās ar kādu sievieti vārdā Mišela Makgdžī. Laikā, kad Sandrai vajadzēja priecāties par saņemto Oskaru (par filmu "The Blind Side"), aktrise pārdzīvoja vīra nodevību. Vēl lielāku šoku izraisīja Džeimsa mīļākās izskats - dāma ir notetovējusies no galvas līdz kājām. Džeimss ir ekskluzīvu motociklu ražošanas uzņēmuma „West Coast Choppers”. Šobrīd viņš vada raidījumu „Jesse James is a Dead Man”, bet iepriekš viņš bija raidījuma „Monster Garage” vadītājs.

Sāgas "Krēsla" galvenās varones atveidotāja aktrise Kristena Stjuarte (20) ir nokaitinājusi ar savu mūžīgi neapmierināto sejas izteiksmi. Pēdējā laikā viņa arī paziņojusi, ka vairs nefotografēsies kopā ar faniem, jo viņai apnikusi uzmanība. Šķiet, ka Kristena fotoobjektīvam smaida ar milzīgām grūtībām vai arī to nedara vispār. Stāstot presei par savu fantastisko pieredzi filmēšanas laukumā, aktrises sejā parādās tikai vāja smaida atblāzma. Vai tā tu izrādi sajūsmu, Kristena?

Aktieri Eštons Kačers (32) un Demija Mūra (48) satikās tālajā 2003.gadā un kopš tā laika ir nešķirami. Viņu mīla vēl joprojām ir tik kvēla, ka pāris steidz to apliecināt visai pasaulei vietā un nevietā. Arvien lielāku populartāti pasaulē gūst sociālā "čivinātava" vārdā tviteris, kur pāris publiski viens otram pauž jūtu apliecinājumus, kā arī atklāj savu patieso romantisko dabu. Tomēr, kas par daudz - tas par skādi. Fani, izrādās, nevēlas būt lietas kursā par katru Eštona izteikto mīļvārdiņu Demijai un nosaukuši šīs attiecības par "apnicīgi cukurotām".

Kasjauns.lv/ foto: Bulls Press