Džonijam Depam uzbrūk Breda Pita suns
Slavenības

Džonijam Depam uzbrūk Breda Pita suns

Jauns.lv

Kad Holivudas slavenajam aktieru pārim – Bredam Pitam un Andželinai Džolijai – ievajagas kādu, kas pieskata viņu suni, kam viņi zvana un lūdz izpalīdzēt? „Karību jūras pirātu” zvaigznei – aktierim Džonijam Depam!

Džonijam Depam uzbrūk Breda Pita suns...
„Tiklīdz es apsēdos uz gultas un novilku kurpes, Žaks no aizmugures metās man virsū,” atceras Džonijs Deps.
„Tiklīdz es apsēdos uz gultas un novilku kurpes, Žaks no aizmugures metās man virsū,” atceras Džonijs Deps.

­

Džonijs Deps tikai tagad atklāj par kādu ļoti nepatīkamu gadījumu, kas norisinājies aizvadītajā gadā, kad abi ar Džoliju filmējās kinolentē „Tūrists”. Deps piekritis pasēdēt mājās kopā ar buldogu Žaku, kamēr Breds un Andželina dodas romantiskās vakariņās. Taču tiklīdz saimnieku pāris bijis prom, zvērs meties uzbrukumā savai „auklei”.

„Muļķīgā kārtā mani pierunāja vienu vakaru pieskatīt Žaku,” nepatīkamo atgadījumu tikai tagad atklāj Deps. „Viņš ir liels buldogs. Man jau no sākuma bija slikta sajūta, jo viņš nelabi oda. Bet tad es sev teicu: klausies, tu taču vienu vakaru vari to paciest. Viss bija labi līdz es nesadomāju apsēsties uz gultas un novilkt kurpes. Žaks metās man virsū no mugurpuses. Es iekliedzos pēc palīdzības un par laimi atsteidzās [kāds no personāla], kas palīdzēja dabūt to briesmoni nost no manis.”

Pagājušajā vasarā arī Žaks kopā ar Bredu Pitu, Andželinu Džoliju un viņu sešiem bērniem dzīvoja Venēcijā, kur tobrīd Džolija filmējās lentē „Tūrists”.

„Mēs ar Vanesu [Vanesu Paradī – Džonija Depa dzīvesbiedri] bieži gājām kopīgās pusdienās ar Bredu un Andželinu,” atceras Deps. „Tas bija ļoti jauki. Es Bredu pazīstu jau kopš astoņdesmito gadu beigām.”

Biežāk gan izklaidēties devies Breds, Andželina un Džonija Depa dzīvesbiedre Vanesa Paradī, taču „Karību jūras pirātu” zvaigzne palikusi mājās. „Endžija ir apburoša, tāpat arī Vanesa,” atzīst Deps. „Un, protams, Breds arīdzan. Kad mēs visi sēdējām kopā, es šajā kompānijā biju vienīgais neglītais. Es neesmu no tiem elegantajiem švītiem. Ja godīgi, man vispār nepatīk griezt matus vai skūt bārdu.”