Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Gain Fast" bundzinieks Andelē Mandelē pazaudē sievu
Slavenības

"Gain Fast" bundzinieks Andelē Mandelē pazaudē sievu

Jauns.lv

Sestdien, 5.februārī, t/c "Barona centrs" telpās norisinājās "pērļu medības" jeb tirdziņš Andele Mandele, kurā atkal viekopus pulcējās gan andelētājas, gan dažādu stila pērļu mednieces.

"Gain Fast" bundzinieks Andelē Mandelē pazaudē sie...

­

Pazudusi sieva! Gain Fast bunģieris mēģina sadzīt pēdas sieviņai, kas ieklīdusi kaut kur dziļāk Andelē Mandelē.
Pazudusi sieva! Gain Fast bunģieris mēģina sadzīt pēdas sieviņai, kas ieklīdusi kaut kur dziļāk Andelē Mandelē.
Tirdziņš uzņem arvien lielākus apgriezienus. Šoreiz aizņemts viss Barona centra trešais stāvs.

Andele Mandele Barona centrā

Tirdziņā Barona centra trešajā stāvā valdīja liela rosība un jezga - dāmas bija metušās nopietnos stila pērļu meklējumos. Kasjauns.lv novēroja visai amizantu parādību - lai gan vairākām dāmām līdzi nāca arī pavadoņi, ienirt tirdziņa dzelmē viņi tomēr neriskēja un bija gatavi pagaidīt kadā tālākā nostūrī. Savu sievu andelē bija pazaudējis arī grupas "Gain Fast" dalībnieks Andžejs Grauds, kurš atzinās, kas sieviņa šodien arī iejutusies tirgotājas lomā, tomēr pārējo meiteņu piedāvājums tik ļoti vilna, ka visu nopelnīto naudiņu dzīvesbiedre steidz iztērēt pie citām tirgotājām. "Tā nu tas ir, zvanos un meklēju sievu," smejas mūziķis.

Starp apģērbu, apavu un rotaslietu stendiem Kasjauns.lv manīja arī sabiedrībā zināmas dāmas, kuras aktīvi reklamēja un tirgoja dažādas lietas. Ar savdabīgu un krāsainu piedāvājumu izcēlās grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska, kura blakus citiem apģērba gabaliem bija izlikusi pārdošanā dažus no saviem skatuves tērpiem. Turpat netālu dažādu apģērbu un rotaslietas pircējiem piedāvāja skaistumkaraliene Ieva Kokorēviča un stiliste Dana Dombrovska. Tirdziņa rīkotāja un organizētāja Līva Jaunozola pastāstīja, ka "Andele Mandele" ar joni izplešas, tāpēc idejas autore nolēmusi šo nosaukumu patentēt. "Man pienāk ziņas, ka dažas labas krāpniece pasākumus ar tādu pašu nosaukumu jau gatavojas rīkot citās pilsētās, tāpēc nekas cits neatliek, kā ņemt grožus savās rokās un nosaukumu patentēt. Gatavojamies izplesties arī ārpus Rīgas," stāsta tirdziņa saimniece. Viņa atzīst, ka šie pasākumi iegūst arvien lielāku popularitāti un arī sabiedrībā zināmi ļaudis arvien biežāk vēlas piedalīties andelē.