Nikolajs Puzikovs un Džastins Bībers. Viņi tak ir līdzīgi!
Slavenības

Nikolajs Puzikovs un Džastins Bībers. Viņi tak ir līdzīgi!

Jauns.lv

Acīgākie popmūzikas fani sazīmējuši līdzību starp uzlecošo pašmāju zvaigzni Nikolaju Puzikovu un nu jau pasaulslaveno meiteņu elku, kanādieši dziedātāju Džastinu Bīberu.

Nikolajs Puzikovs un Džastins Bībers. Viņi tak ir ...

Popmūzikas fani apgalvo, ka saskatījuši Nikolajā Puzikovā un Džastinā Bīberā vizuālu līdzību. Vai tiešām tā tas ir?
Popmūzikas fani apgalvo, ka saskatījuši Nikolajā Puzikovā un Džastinā Bīberā vizuālu līdzību. Vai tiešām tā tas ir?
Bībers adītā šallītē un Puzikovs adītā džemperī.

Nikolajs Puzikovs un Džastins Bībers. Atrodi atšķirības!

Tāpat kā Nikolajam Puzikovam (22), arī Džastinam Bībera (16) muzikālās karjeras augšupeja sākās salīdzinoši nesen. Jaunais siržu lauzējs tika pamanīts internetā, kur viņš reiz ievietoja video ar paša izpildītām dziesmām. Džastinu ievēroja, un tālāk jau viss notika kā pasakā par Pelnrušķīti.

Arī mūsu dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ar savu balsi apbūra tikai pagājušā gada pavasarī, kad parādījās TV ekrānā kā šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieks. Lai gan Puzikovs nekļuva par realitātes šova uzvarētāju, šobrīd vislielākos laurus mūzikas lauciņā plūc tieši viņš. Pats sev par lielu pārsteigumu Puzikovs izcīnīja uzvaru „Muzikālajā bankā”, bet šobrīd jau ir viens no populārākajiem jaunajiem māksliniekiem.

Acīgākie patiešām saskatījuši mūsu pašmāju censonī arī vizuālu līdzību ar pasaules zvaigzni Džastinu Bīberu. Kasjauns.lv piedāvā ieskatīties fotogalerijā, kur fiksēti dažādi momenti no Džastina Bībera un Nikolaja Puzikova dzīves.

Nikolajs Puzikovs ar 2010. gada labāko dziesmu „Dievs Tevi mīl”

Džastins Bībers ar savu hitu „Baby”

Kasjauns.lv/ foto: no izdevniecības arhīva; Bulls Press