Pārdzēries Nikolass Keidžs nonāk aiz restēm. FOTO! VIDEO
Slavenības
2011. gada 17. aprīlis, 14:48

Pārdzēries Nikolass Keidžs nonāk aiz restēm. FOTO! VIDEO

Jauns.lv

Sestdienas rītā ASV pilsētā Ņūorleānā par atrašanos sabiedriskā vietā pamatīgā reibumā un konflikta ar savu sievu aizturēts Holivudas kinoaktieris Nikolass Keidžs.

­

Pēc portāla TMZ rīcībā esošās informācijas, notikušā aculiecinieks kāds taksometra šoferis apgalvo, ka Keidžs esot bijis „ļoti piedzēries” un skaļi konfliktējis ar savu sievu Alisi, kā arī izturējies pret viņu vardarbīgi.

Policijas darbinieki vēlējās Nikolasu Keidžu un viņa sievu nogādāt mājās, bet aktieris bijis agresīvi noskaņots un drošībniekiem neskaitāmas reizes kliedzis virsū: „Varbūt mani vienkārši apcietiniet?” Policistu mērs arī drīzumā bija pilns un viņi Holivudas zvaigzni aizturēja par miera traucēšanu un atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā.

Keidža sieva apsūdzības par vīra agresīvo izturēšanos necels un apgalvo, ka nekāda fiziska ietekmēšana no aktiera puses neesot bijusi.  Dažas stundas vēlāk pēc 11 tūkstošu ASV dolāru drošības naudas iemaksas Nikolasu atbrīvoja.

Pēc neoficiālas informācijas pāris stundas pirms aresta Keidžs esot apmeklējis tetovēšanas salonu, kurā atradies tādā alkohola reibumā, ka pat nav varējis pateikt, kur viņš ir apmeties.

Keidžs Ņūorleānā atrodas, jo pašlaik tur filmējas kinolentē „Medallion”, kurā atveidos galveno lomu.

CNN sižets par notikušo – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA

­