Astrologs Andris Račs mierina, ka 40 gadnieku krīzes vairs nebūs
Slavenības
2011. gada 19. aprīlī, 06:48

Astrologs Andris Račs mierina, ka 40 gadnieku krīzes vairs nebūs

Jauns.lv

Kad raidījuma „Vīrietis uz paklāja” studijā viesojās pazīstamais astrologs Andris Račs (48), viņš cēli paziņoja, ka mūsdienu vīriešiem 40-gadnieku krīze vairs nedraud! Vismaz tā rakstīts esot zvaigznēs.

Astrologs Andris Račs mierina, ka 40 gadnieku krīz...
Astrologs Andris Račs četrdesmitgadnieka krīzi nav piedzīvojis un apgalvo, ka nākamajām paaudzēm tā nedraud.
Astrologs Andris Račs četrdesmitgadnieka krīzi nav piedzīvojis un apgalvo, ka nākamajām paaudzēm tā nedraud.

Andris Račs ir viens no pazīstamākajiem un atzītākajiem Latvijas astrologiem, pie kura konsultējušies daudzi astroloģijas piekritēji, tai skaitā arī vietējās slavenības. 18. aprīļa vakarā Račs atbildēja uz raidījuma vadītāju Elīnas Doļģes un Leonardas Ķesteres-Kļaviņas jautājumiem par astroloģiju un atklāja, ka sievietes vairs var neuztraukties par vīriešiem tik bīstamo četrdesmitgadnieku krīzi, jo tā bijusi ierakstīta zvaigznēs tikai vecākajām paaudzēm.

„Varu nomierināt gandrīz visas sievas - četrdesmitgadnieku krīze vīriešiem vairs nedraud,” pavēstīja astrologs. Viņš arī atklāja, ka zvaigznēs ierakstītas tikai oficiāli reģistrētas laulības, bet gadiem ilga kopdzīve par laulību nemaz nav uzskatāma. „Man vajadzētu pieņemt, ka nav nozīmes, vai cilvēki ir precējušies, bet zvaigznes neko neuzrāda, ja laulība nav reģistrēta,” atklāj Račs.

Arī savā zvaigžņu kartē astrologs redzējis, ka viņam priekšā stāv vairākas laulības. Pats Račs pie cita astrologa konsultēties vēl joprojām nav sadūšojies un atzīst, ka vienkārši baidās uzticēties kādam citam. „Man bail no nākotnes, bet savā zvaigžņu kartē ieskatos katru dienu,” saka Račs. „Esmu arī precīzi noteicis divu savu bērnu dzimšanas datumus,” apgalvo astrologs.

Pēc viņa domām labam astrologam patiesībā karte nemaz nav vajadzīga, jo daudzas lietas iespējams noteikt pēc intuīcijas, redzot cilvēku un ar viņu parunājot, tomēr ir jautājumi, uz kuriem astrologs atbildi sniegt nesteidzas - tas attiecas uz krāpšanu un laulību izjukšanu. Bieži vien izrādās, ka klients labprātāk par šīm lietām paliktu neziņā. Vienīgais, par ko astroloģija klusē, esot mīlestība. „Ir tāds teiciens, ka astroloģija beidzas tur, kur sākas mīlestība - astroloģija to nepēta.”

Pats Andris Račs sevi sauc par mistiķi un savu mīlestību uztic augstākiem spēkiem, vadoties vienīgi pēc zīmēm. Par savu tagadējo sievu Baibu Andris saka: „Es ļāvu notikt tam, kas ar mani notika, ļāvos zīmēm, jo esmu mistiķis.” Baibas ienākšanu Andra un viņa bērnu dzīvē nosapņoja viņa meita, ko Andris uztvēris kā zīmi un pēc iepriekšējās sievas traģiska zaudējuma tomēr izlēmis apprecēties vēlreiz. Šobrīd Andris Račs ir piecu bērnu tēvs un veiksmīgi darbojas savā profesijā.

Kasjauns.lv/ foto: no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva