1dienas
19stundas
40minūtes
14sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Neuzticības gadījumā Elīna Dzelme salauztu Džilindžeram ceļgalus
Slavenības

Neuzticības gadījumā Elīna Dzelme salauztu Džilindžeram ceļgalus

Jauns.lv

Dailes teātra galvenā režisora Dž.Dž.Džilindžera mīļotā sieviete aktrise Elīna Dzelme intervijā atzinusi, ka ir liela egoiste un dzīvo pati sev, tādēļ sava vīrieša priekšā klanīties un pilnīgi tam pakļauties negrasās.

Neuzticības gadījumā Elīna Dzelme salauztu Džilind...
Elīna Dzelme un Dž.Dž.Džilindžers. Izrādās, ka aktrise nav nekāda trauslā būtne, bet uzņēmīga sieviete, kura spējusi pat režisoru mazliet pāaraudzināt.
Elīna Dzelme un Dž.Dž.Džilindžers. Izrādās, ka aktrise nav nekāda trauslā būtne, bet uzņēmīga sieviete, kura spējusi pat režisoru mazliet pāaraudzināt.

Elīna Dzelme un Dž.Dž.Džilindžers

Jaunā aktrise Elīna Dzelme plašākai sabiedrībai kļuva zināma tieši kā skandalozā režisora Džilindžera jaunā mīla, ar kuru kopā viņš vairākas reizes tika redzēts, slepus ieturot maltīti. Arī Džilindžera bijusī sieva Binnija Ārberga atzina, ka par abu plaukstošo romānu uzzinājusi pēdējā un nav klausījusies jau iepriekš izskanējušos draudzeņu mājienos par vīra neuzticību.

Intervijā žurnālam „Santa” Elīna Dzelme sevi raksturo kā stipru un arī egoistisku sievieti. „Esmu liela egoiste, dzīvoju sev. Bet kam gan citam lai dzīvo, ja ne sev? Daudzas mammas saka, viņas dzīvo saviem bērniem. Man tas nav saprotami, vismaz pagaidām. Man šķiet – nabaga bērni...” saka aktrise. Viņa noliedz, ka režisors būtu izpelnījies viņas aklu sajūsmu un uzskata, ka, dzīvojot ģimenes dzīvi, katram jāievēro savi noteikumi, tāpēc Džilindžers no teātra nāk mājās jau desmitos vakarā, nevis aizkavējas bufetē.

Elīna Dzelme un viņas gleznas

„Ja grib dzīvot ģimenes dzīvi, tad tāda ir jādzīvo. Un es neesmu no tām, kas piekāpsies,” stingri nosaka aktrise. Elīna atzīst, ka viņu nebiedē Džilindžera iepriekšējo sievu liktenis, vienīgais, ko viņa vēlētos – uzzināt par citas sievietes ienākšanu režisora dzīvē pirmajai. „Ja viņa dzīvē ienāktu cita sieviete, negribētu uzzināt par to pēdējā. Gribētu uzzināt pirmā. Pirms dzeltenās preses un savām „draudzenēm”. Citādi man viņam nāktos salauzt ceļgalus. Domāju burtiski – ja kāds vīrietis iedomātos mani pārsteigt šādi, salauztu viņam ceļgalus,” apņēmības pilna ir Dzelme, kura starp citu agrāk ļoti nopietni trenējusies Austrumu cīņās.

Viņa arī atklāj, ka lasījusi intervijas ar Džilindžera bijušajām sievām un bijusi ļoti pārsteigta par viņu aklo sajūsmu, kas vērsta Džilindžera virzienā. „Arī es jūsmoju par Džilindžeru, bet ne jau tādā mērā, ka klausos viņā atplestu muti un klanos viņa priekšā.” Aktrise uzskata, ka abiem ar populāro režisoru vienkārši notikusi saderība un viņi ir atradums viens otram.


Kasjauns.lv/ foto: Aigars Hibneris, Jānis Deinats, no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva