Čārlijs Šīns sācis elektronisko cigarešu biznesu
Slavenības
2011. gada 3. maijs, 11:12

Čārlijs Šīns sācis elektronisko cigarešu biznesu

Jauns.lv

Skandalozais Holivudas aktieris Čārlijs Šīns nolēmis izmēģināt veiksmi elektronisko cigarešu tirgū, kopā ar vairākiem sadarbības partneriem izveidojot jaunu e-cigarešu zīmolu "NicoSheen".

Uz cigarešu paciņas būs redzams aktiera slavenais smīns.

Šīna kompānija piedāvās arī elektronisko cigarešu sākuma komplektus un citus saistītus produktus.

Aktieris sola, ka visu peļņu viņš ziedos Braiena Stova fondam. Stovs ir beisbola komandas "San Francisco Giants" fans, kuram marta nogalē pēc spēles ar "Los Angeles Dodgers" uzbruka nezināmi varmākas. Kopš tā laika Stovs atrodas komā.

Kā ziņots iepriekš, marta nogalē ar Šīnu saistītā kompānija "Hyro-gliff" pieteikusi prasību vairākus Šīna izteicienus reģistrēt kā prečzīmes, vēloties tās aizsargāt no izmantošanas uz dzērienu iepakojumiem, elektroniskajās spēlēs, krūšturu, konfekšu un citu preču nosaukumos.

Šīns jau iepriekš centies pārvērst savu vārdu un sevis izdomātās frāzes peļņu nesošā produktā - deviņdesmito gadu sākumā aktieris nodibināja kompāniju "Masheen Inc." un mēģināja reģistrēt prečzīmi "Drugs Are Loser Friendly" (narkotikas ir neveiksminiekiem draudzīgas), vēloties ierobežot tās izmantošanu uz skrejlapām, uzlīmēm, T-krekliem, krūzītēm un citiem priekšmetiem. 2005.gadā Šīna kompānija "Three Dog Park" pieteica prečzīmes "Sheen Kidz" - bērnu sporta apģērbu zīmola - reģistrāciju.

LETA/Foto: Bulls Press