Slavenības tiekas drēbju skapju izpārdošanā
Slavenības
2011. gada 9. maijs, 06:41

Slavenības tiekas drēbju skapju izpārdošanā

Jauns.lv

Aizvadīto sestdien „Barona centrā” norisinājās jau devītais tirdziņš „Andele Mandele”, kurā arī šoreiz bija sastopami sabiedrībā pazīstami ļaudis.

­

Dāmu tirdziņa „Andele Mandele” organizatore Līva Jaunozola kasjauns.lv ar gandarījumu pavēstīja, ka šoreiz pasākumā piedalījies rekordliels dalībnieču skaits – savu drēbju skapju saturu par izdevīgām cenām iztirgot bija sanākušas 200 andelētājas. „Tomēr biju mazliet vīlusies labdarības organizāciju kūtrumu. Bija izsludināta iespēja pēc tirdziņa saņemt pāri palikušo apģērbu. Tomēr neviena organizācija neatsaucās. Rezultātā visus 40 simtlitrīgos maisus ar drēbēm atdevām kādai izpalīdzīgai sievietei, kas apģērbu un apavus aizveda uz Ķegumu, un solījās izdalīt gan skolas jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem. Tur bija patiešām kvalitatīvas lietas, arī pazīstamu zīmolu apģērbi,” stāsta Līva Jaunozola, kuras rīkotajā andelēšanas pasākumā gan kā pārdevējas, gan pircējas allaž pulcējas arī sabiedrībā pazīstamas dāmas. Līdz šim savu drēbju skapju labumus „mandelē” tirgojušas tādas pazīstamas sejas kā TV seja Elīna Doļģe, dziedātājas Ella jeb Elīna Fūrmane un Agnese Rakovska, TV šova „Dejo ar zvaigzni 3” fināliste Dana Dombrovska, hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne, kosmētikas zīmola „Madara” reklāmas seja Līva Oliņa, skaistumkaraliene Ieva Kokoreviča, aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija, kas tirgoja arī „pērles” no savas slavenās mātes krājumiem, un daudzas citas.

Tiesa, vairākas sabiedrībā zināmas dāmas, iespējams, gan pašlepnuma, gan aizņemtības dēļ drēbju tirdziņā pašas savus krājumus netirgoja, bet gan uzticēja savu drēbju izpārdošanu draudzenēm. Pēc aculiecinieku stāstītā, tirdziņā savu apģērbu agri no rīta ievedusi gan Latvijas Blondīņu asociācijas „GO Blonde” vadītāja Marika Ģederte, gan uzņēmēja Gunāra Ķirsona meita, māksliniece Evija Ķirsone, gan hip hop mūziķa Gustavo draudzene Denija Lauva, gan arī viņa bijusī mīļotā Evita Liepiņa, kas nu jau ilgāku laiku ir kopā ar „Prāta vētras” dalībnieku Kasparu Rogu. Izrādās, abas sievietes esot labas draudzenes.

Tomēr pircēju vidū kasjauns.lv sastapa arī daiļavas, kas nekautrējās par iepirkšanos šāda veida tirdziņā. Viņu vidū bija gan TV raidījums „SeMs” stilīgā vadītāja Ketija Dombrovska, gan gan dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane, kas par vienu latu un divdesmit santīmiem bija iegādājusies seksīgu krekliņu sava nākamā videoklipa uzņemšanai. Filmēšana norisināšoties jau šonedēļ. Bet vakarā Ella andelētājas uzņēma viņas vadītajā Vecrīgas klubā „Dstyle”, kur norisinājās īpaša ballīte par godu tirdziņam. Starp citu, aizņēmies profesionālo fotokameru ar filmēšanas opciju no Ellas dzīvesbiedra Māra Čerpinska, tirgošanos filmēja dziedātājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa.

Kasjauns.lv /Foto: Inta Mengiša

­