Švarcenegeram ir vēl divi ārlaulības bērni!
Slavenības
2011. gada 24. maijs, 18:07

Švarcenegeram ir vēl divi ārlaulības bērni!

Jauns.lv

Slavenajam Terminatora lomas atveidotājam pasaule jau devusi palamu Sperminators. Kāda ļoti labi pazīstama britu aktrise nākusi klājā ar paziņojumu, ka Arnoldam Švarcenegeram esot vēl vismaz divi ārlaulības bērni!

­­

Populārā seriāla „Daktere Kvinna” aktrise Džeina Seimūra, kam Malibu ir kopīgi paziņas, apgalvo, ka šādas ziņas klīst sabiedrības kuluāros jau vairākus gadus. „Esmu dzirdējusi par vēl diviem bērniem,” viņa norāda. „Esmu satikusi kādu cilvēku, kurš ļoti labi pazīst Arnoldu. Es nebiju īpaši pārsteigta par viņa [un Marijas Šraiveres] šķiršanās paziņojumu. Viņš rīkojās pārgalvīgi vēl pirms šīs ziņas kāds izstāstīja visai pasaulei. Pasaule vēl atklās daudz kā nezināta,” noslēpumaini izsakās Seimūra.

Nesen kļuvis zināms, ka vēl kāda sieviete sazinājusies ar Švarcenegera advokātiem un pieprasījusi viņu veikt DNS testu. Sieviete ir pārliecināta, ka Ārnijs ir viņas astoņus gadus vecās meitas tēvs, ko abi radījuši īslaicīgā mīlas romāna laikā.

Švarcenegera ģimenes mājkalpotājas Mildredas „Patijas” Baenas un Ārnija kopīgajam dēlam šobrīd ir jau 13 gadu. Puisis visu šo laiku nezināja, ka bijušais Kalifornijas gubernators ir viņa īstais tēvs, kaut Ārnijs bieži pasniedzis bērnam dārgas dāvanas un pat ņēmis līdzi brīvdienu braucienos kopā ar savu sievu Mariju un laulībā dzimušajiem četriem bērniem. Patijas un Arnolda dēls burtiski uzauga aktiera ģimenes mājās un bieži mēdza spēlēties ar Ārnija jaunāko dēlu Kristoferu (13), kurš ir dzimis tikai piecas dienas agrāk.

Pērn Švarcenegers ieguldījis 65 000 dolāru Baenas ģimenes mājas labiekārtošanas darbu izmaksās. Runā, ka viņš ārlaulības dēlam izgādājis arī ieejas karti „Universal Studios” telpās un esot krusttēvs viņa vecākajam pusbrālim.

Baenas kaimiņi norāda, ka puisis vienmēr uzskatījis mammas draugu Aleksu Agiāru par savu tēvu, lai gan dzimšanas apliecībā kā bērna tēvs ir uzrādīts Patijas bijušais vīrs.

Švarcenegera sieva Marija Šraivere esot nolīgusi sev respektablo slavenību šķiršanās lietu advokāti Loru Vaseri. Lai gan viņi pirms kāzām bija slēguši pirmslaulību līgumu, Marija no vīra varētu saņemt 400 miljonus dolāru lielu kompensāciju. Šādējādi summa četras reizes pārsniegtu to, ko saņēma Elina Nordegrena šķirot laulību no neuzticīgā vīra, golfera Taigera Vuda.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press