Elita Drāke Jūrmalas ekskluzīvajā pludmalē atpūšas ar mīļāko
Slavenības
2011. gada 2. jūlijā, 14:47

Elita Drāke Jūrmalas ekskluzīvajā pludmalē atpūšas ar mīļāko

Kasjauns.lv

Piektdien, 1. jūlijā, pludmalē aiz Dzintaru koncertzāles atklāta Latvijā pirmā luksus klases atpūtas zona „Havana Club Lounge”, kurā par noteiktu samaksu var baudīt izsmalcinātu atpūtu pašā jūras krastā.

Elita Drāke Jūrmalas ekskluzīvajā pludmalē atpūšas...
Jogas pasniedzēja Elita Drāke burtiski staroja Jūrmalas privātās pludmales atklāšanas ballītē, atklājot, ka viņas dzīvē sākušās jaunas attiecības ar Artūru no Baltezera.
Jogas pasniedzēja Elita Drāke burtiski staroja Jūrmalas privātās pludmales atklāšanas ballītē, atklājot, ka viņas dzīvē sākušās jaunas attiecības ar Artūru no Baltezera.

Privātās pludmales atklāšanas ballītē ar savu jauno draugu atpūtās arī jogas pasniedzēja Elita Drāke. Šobrīd, kad Jūrmalā sākusies karstā atpūtas sezona un Dzintaru koncertzālē gaidāmi vērienīgi pasākumi, uz kuriem sola ierasties elitāra publika, Dzintaru pludmalē oficiāli atklāta smalka atpūtas vieta, kurā uz ērtiem pludmales zviļņiem var baudīt saules peldes, kokteiļus un ieturēt maltīti. Viesus pie ieejas pludmalē sagaidīja „Havana Club Lounge” komunikāciju speciāliste un mākslinieciskā vadītāja Tatjana Baļvas, kura atpūtniekiem ierādīja vietas saules terasē vai kādā no mājiņām.

Iepazīt jauno atpūtas vietu no Rīgas bija ieradies arī pašmāju sabiedrības krējums. Aiz Dzintaru asfaltētās promenādes smiltīs bija izritināts sarkanais paklājs, kas ballētājiem ļāva tīrām kājām nokļūt līdz privātai pludmalei. Apskatīt jauno atpūtas vietu bija ieradusies aktrise Agnese Zeltiņa ar ģimeni, draudzenes TV producente Iveta Feldmane un aktrise Zane Vaļicka.

Sabiedrības dāma Guna Leiškalne–Rokk sarunā ar portālu kasjauns.lv, malkojot atspirdzinošu kokteili, pie bāra letes atzina, ka privāto pludmali apmeklēs arī turpmāk. Šoreiz no Rīgas Guna bija atvizinājusies ar draudzenes vadīto automašīnu. „Ar draudzeni atbraucu uz Jūrmalu, ar draudzeni braukšu atpakaļ uz Rīgu,” teica Guna un piebilda, ka uz dažāda veida burziņiem dodas tikai kopā ar draudzenēm, jo vīrs lielākoties dzīvo Igaunijā un viņam saviesīgi pasākumi atšķirībā no sievas neinteresē.

Dzintaru pludmalē atklāj ekskluzīvu atpūtas zonu

Jogas pasniedzēja Elita Drāke uz Jūrmalu bija ieradusies ar jauno draugu Artūru, kurš esot no Baltezera. Elita neslēpa, ka ir iemīlējusies, tieši tādēļ arī viņas acis mirdz kā jau sievietei, kuras dzīvē notikušas pozitīvas pārmaiņas. Visu vakaru Elita baudīja jaunā drauga kompāniju, ik pa brīdim sirsnīgi smejoties un mīļi apskaujoties.

Dzintaru koncertzālē jau pilnā sparā notiek dažādu viesmākslinieku koncerti un humoršovi, tāpēc privātajā pludmalē atpūtās arī Ukrainas humora žanra meistars, populārā projekta „Studija 95. kvartāls” dalībnieks Deniss Manžosovs, kurš pēc humoršova nav vis devies mājās, bet palicis Jūrmalā baudīt sauli un jūru.

Kamēr viesi mielojās ar izsmalcinātajām uzkodām un malkoja kokteiļus, par muzikālo noskaņojumu rūpējās grupa „Triānas parks”.

Jaunatvērtajā pludmalē darbosies depozīta karšu sistēma. Piemēram, par atpūtu draugu kompānijā namiņā, kurā, aizverot aizkarus, var noslēpties no apkārtējo ļaužu skatieniem, būs jāmaksā 200 lati. Savukārt saules terasē varēs baudīt maltīti un atspirdzinošus kokteiļus, bet ar depozīta karti 50 latu vērtībā visu dienu varēs baudīt saules peldes, saņemot divus guļamkrēslus.

Atpūtas vieta atrodas tālāk no jūras, tuvāk kāpām, un ir norobežota ar simboliskiem stabiņiem, žoga ap privāto atpūtas vietu nav, bet par atpūtnieku drošību gādā apsargi.

Ekskluzīvās atpūta vietas viens no saimniekiem ir SIA „Priority” valdes priekšsēdētājs Andris Tions, viņa uzņēmums arī šovasar gādās par ēdināšanu Dzintaru koncertzāl. Uzņēmējs atzina, ka ekskluzīvajā sauļošanās un atpūtas vietā klientiem būs  pieejami īpaši komfortabli guļamkrēsli, saulessargi, duša, tualete un iespēja glabāt savas mantas tam paredzētajos seifos.


Santa Sergejeva/Foto: Dina Ikauniece