1dienas
21stundas
43minūtes
03sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Biļetes uz slavenību ballīti Jūrmalā maksā Ls 700. FOTO

Biļetes uz slavenību ballīti Jūrmalā maksā Ls 700. FOTO

Jauns.lv

Ikviens „Jaunā viļņa” apmeklētājs pēc koncertiem var izklaidēties elitārajās ballītēs kopā ar Krievijas šovbiznesa spīdekļiem. Ja vien... var atļauties samaksāt 1000 eiro jeb 700 latu lielo ieejas maksu.

Biļetes uz slavenību ballīti Jūrmalā maksā Ls 700....
Šādā atmosfērā iecienījuši izklaidēties gan bagātie un slavenie „Jaunā viļņa” viesi no Krievijas, kas uz slepenajām ballītēm allaž neaizmirst uzaicināt arī Latvijas politiķi Aināru Šleseru.
Šādā atmosfērā iecienījuši izklaidēties gan bagātie un slavenie „Jaunā viļņa” viesi no Krievijas, kas uz slepenajām ballītēm allaž neaizmirst uzaicināt arī Latvijas politiķi Aināru Šleseru.

Krievu slavenību iecienītā ballīšu vieta Jūrmalā

Festivāla organizatori ik gadu dedzīgi mudina visus „Jaunā viļņa” viesus apmeklēt oficiālās afterpārtiju vietas, kur sola iespēju baudīt koncertus un arī sastapt slavenus dziedātājus. Šogad šādas nakts izklaides pieejamas Rīgas naktsklubos „Godvil” un „Studio 69”, kur ieejas biļetes nopērkamas par 10 latiem, taču ir pieejama arī īpaša VIP zona par 150 latiem, kur pie klātiem galdiņiem ar šampanieti un augļiem, iespējams sēdēt līdzās arī kādai no krievu slavenībām.

Ballīti no nelūgtiem viesiem uzrauga apsardze

Tiesa, īstā līksmība „Jaunā viļņa” naktīs valda nevis Rīgā, bet gan turpat Jūrmalā. Un ballītēs, kas notiek restorānos „36. līnija” un „La Riva” patiešām kuplā skaitā pulcējas visa „Jaunā viļņa” zvaigžņu plejāde. Turklāt, izrādās, ka šajās slēgtajās svinībās iekļūt var ne tikai īpaši izmeklēta publika un atlasīti viesi, bet gan arī „parastie mirstīgie”, jo uz banketiem iespējams iegādāties arī ieejas biļetes. Tiesa, šeit nav runas par „simboliskiem” 150 latiem, bet gan apaļiem 700. Protams, šīs ballītes netiek skaļi reklamētas, drīzāk pat slēptas no ļaužu masām. Jo tiem, kas var atļauties par aptuveni četru stundu tusiņu maksāt tik lielu naudu, ar informāciju par šāda līmeņa pasākumiem apmainās savā starpā. Ziņkārīgie uz iespēju no malas palūkoties, kā līksmo krievu zvaigznes, var pat necerēt – jau pēcpusdienā teritorija ap slēgto burziņu vietu tiek nožogota un apkārt nostādīta apsardze, kas rūpīgi pārbauda katru, kas tuvojas. Ja neesi iekļauts VIP viesu sarakstā, nevari uzrādīt ielūgumu vai biļeti, vari iet, no kurienes nācis.

Arī vairāki Latvijas turīgie ļautiņi regulāri mēdz līksmot ar Igoru Krutoju, Sergeju Lazarevu, Dimu Bilanu, Kristīnu Orbakaiti un pārējām krievu slavenībām. Pēc kasjauns.lv rīcībā esošās informācijas, elitāro viesu vidū ir arī, piemēram, politiķis Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi, bēdīgi slavenais eksbaņķieris Aleksandrs Lavents, mersedesu tirgotāja Benita Sadauska ar savu bagāto krievu draugu un miljonāra Jāņa Kola sieva Mārīte.

Šefpavāra Laura Aleksejeva komanda izvēlīgajiem viesiem ceļ galdā tikai pašus izsmalcinātākos ēdienus.
Šefpavāra Laura Aleksejeva komanda izvēlīgajiem viesiem ceļ galdā tikai pašus izsmalcinātākos ēdienus.

Ekskluzīva vieta, izsmalcināta atmosfēra, izmeklēti ēdieni un dzērieni – tas viss piesaista krievu slavenības paballēties restorāna „36. līnija” pludmales teltī. Šogad tur norisinājās „Jaunā viļņa” atklāšanas afterpārtija. Ja no ārpuses nekāds dižais iespaids nerodas – telts kā jau telts -, tad ieejot zālē, patiešām aizraujas elpa un rodas sajūta, ka esi nonācis vietā, kur paredzētas kāda meksikāņu seriāla varoņu bagātnieku kāzas. Viss baltā...

40 viesmīļu un 15 pavāru – tik liela komanda „Jaunā viļņa” vakaros rosās, lai saklātu galdus un pagatavotu maltītes gandrīz 400 turīgajiem viesiem. Visu uzrauga pašmāju gatavošanas TV raidījumos iepazītais šefpavārs Lauris Aleksejevs. Lauris neslēpj, ka viņa vadītajā restorānā „Jaunā viļņa” nedēļa ir saspringtākais un, protams, arī ienesīgākais laiks visā sezonā.

Ekskluzīva „Jaunā viļņa” slavenību ballīte restorānā „La Riva”.

Kasjauns.lv, Foto: Inta Mengiša