Ballīšu lauvenei Drākei divi pielūdzēji
Slavenības
2011. gada 5. oktobris, 07:18

Ballīšu lauvenei Drākei divi pielūdzēji

Kasjauns.lv

Jogas speciāliste, profesionāla pirtniece un pieredzējusī saviesīgās dzīves baudītāja Elita Drāke (49) atklāti iziet sabiedrībā ar diviem kavalieriem vienlaicīgi.

Jogas speciāliste Elita Drāke smej, ka pati nesaprot, kā viņai izdodas allaž būt jaunāku vīriešu ielenkumā. Kopdzīve ar nevienu no šiem kungiem gan Drāki nesaistot, pagaidām tās esot tikai kopīgas izklaides.

Drākes izklaides Vecrīgā

gallery icon
18

Elita Drāke ir nopietna sieviete ar vairākām augstākajām izglītībām gan medicīnas, gan biznesa jomās. Jau ilgāk nekā 20 gadu Drāke ir veģetāriete, kas arī popularizē veselīgu dzīvesveidu, cītīgi nododas meditācijām, kā arī ir kategoriski noskaņota pret plastiskajām operācijām, tostarp krūšu mākslīgu palielināšanu. Elitas uzskats ir, ka ikviena sieviete var kļūt skaistāka un iekārojamāka vīriešu acīs, iztiekot bez mākslīgiem uzlabojumiem, savu ārieni izceļot ar rūpēšanos par ādu, kvalitatīvu kosmētiku, seksīgu apģērbu un elegantām rotaslietām.

Bet Elitas Drākes veselīgās dzīves uzskati neizslēdz arī dzīves baudīšanu. Jogas speciāliste sev neliedz prieku, dažkārt nedēļas nogalēs nodoties vētrainām ballītēm Rīgas klubiņos. Aizvadītajā nedēļā Drāke līksmoja klubā „Dstyle”, kur lepojās pat ar diviem kavalieriem.

„Mēs lieliski izklaidējāmies!” smaidot stāstīja Elita, neslēpjot prieku par iespēju pavadīt vakaru uzņēmēja Valta Vāveres un Palangas biznesmeņa Artūra apskāvienos. Abi kungi vakara gaitā, kā nu prazdami, džentlmeniski gādāja par savu kopīgo dāmu, gan pasūtot dzērienu glāzes, gan apberot ar komplimentiem, gan viens aiz otra šarmanto būtni kārtīgi izgriežot deju placī. Turklāt greizsirdīgus skatienus viens otram pavadoņi neraidīja. Redzot, ka viens apskauj Elitu, otrs pieklājīgi pavērsa acis citā virzienā un vēroja vispārējo līksmību klubiņā. Bet, kad Elita Drāke bija devusies aprunāties ar sastaptajiem paziņām, viņas pielūdzēji, kas iepriekš neesot bijuši pazīstami, draudzīgi tērzēja savā starpā.

Valtu Vāveri, kurš kopā ar kādreizējo nekustamo īpašumu uzņēmēju Aldi Ozolu strādā zelta raktuvēs Ganā, Elita Drāke neesot sastapusi desmit mēnešu. „Valts tikai tagad uz neilgu laiciņu atbraucis paciemoties uz Rīgu, un drīz jau atkal brauks atpakaļ uz Āfriku. Bet Artūru pēdējā laikā satieku biežāk, jo viņš tagad dzīvo Latvijā un strādā „AirBaltic”,” pastāstīja Drāke, kas jau nedēļas nogalē devās uz Turciju, lai Latvijas pārstāvi vestu uz starptautisko „Mini Miss World” konkursu.

Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša