Elita Drāke jaunatvērtajā klubā „Burlesque” piedzīvo maģisku brīdi
Slavenības
2011. gada 18. oktobris, 07:01

Elita Drāke jaunatvērtajā klubā „Burlesque” piedzīvo maģisku brīdi

Kasjauns.lv

Vecrīgā ar krāšņu kabarē šovu atklāts kabarē klubs „Burlesque” un to apmeklēja arī jogas pasniedzēja Elita Drāke. Īpaši maģisks izvērtās brīdis, kad slavenais burvju triku meistars Makss Maksimovs izvēlējās Elitu, lai ar viņas balto kleitu izstrādātu triku ar cigareti.

Jogas pasniedzēja Elita Drāke šo kleitu uzvilka pirmo reizi. Un tieši caur to triku meistars centās izvilkt kūpošu cigareti, taču triks neizdevās.

Krāšņā kabarē izrāde „Burlesque”

gallery icon

Pikantā kabarē šova režiju un horeogrāfiju veidojusi deju studijas „Leona” vadītāja un TV3 šova „Dejo nost!” Elmāra Taņņa deju partnere dejotāja Jekaterina Novokreščenniha. Burleskā galveno lomu - kabarē īpašnieci - atveido šova „Dejo nost!” uzvarētāja Sarmīte Prule. Šova laikā uz skatuves ar pikantām un erotiska rakstura dejām pārsteidz deju studijas „Leona” dejotājas, kā arī divas jaunas dziedātājas un burvju triku meistars Makss Maksimovs, kurš ar skatienu liec karotes un lasa cilvēku domas. Burleskas šovs jau tiek izrādīts vairākas nedēļas un pa šo laiku kabarē priekšnesumus iecienījuši ārvalstu tūristi.

Beidzot arī klubam tika rīkota oficiālā atklāšana, ko apmeklēja sabiedrībā zināmi ļaudis. Viņu vidū bija arī jogas pasniedzēja Elita Drāke, kura uz burleskas šovu bija tērpusies elegantā baltas krāsas kokteiļkleitā. Elita ar saviem draugiem sēdēja pašā zāles vidū pie galdiņa un ar lielu aizrautību vēroja šovu, kad burvju mākslinieks Maks Maksimovs starp visiem skatītājiem izvēlējās tieši viņu, lai izmēģinātu kādu burvju triku. Makss vēlējās starp Elitas kleitas audumu izvilkt degošu cigareti. Viņam tas gandrīz izdevās, bet mazliet aizsvilās kleitas zīda volāns. Kleita ir pavisam jauna un Elita to bija pirmo reizi uzvilkusi tieši uz šo šovu. „Kleitu nu ir iesvētījis burvju mākslinieks, aizdedzinot to. Triks līdz galam neizdevās tādēļ, ka burvju mākslinieks neizvērtēja manu enerģētisko auru. Viņš nevarēja līdz galam pastrādāt, jo es izsitu viņam no rokām cigareti,” notikušo atminas Elita.

Vērtējot burleskas izrādi Elita atklāj, ka kopumā šovs ir izdevies. „Sēdēju un domāju, kad kaut kas tāds Latvijā ir bijis. Un atcerējos savu jaunību, kad Laima Vaikule bija radījusi kaut ko līdzīgu. Viņas varietē šovā, bija tērpi, mūzika un dejas. Taču kopš tā laika nekas līdzīgs Latvijā nav bijis. Līdz ar to mums nav ar ko salīdzināt. Esmu patīkami pārsteigta, ka Rīgā ir jauna vieta, kur es varēšu nākt ar saviem draugiem un uzaicināt biznesa partnerus,” teic jogas pasniedzēja.

Santa Cipule/Foto: Mārcis Priede