Modeles atzīmē dzimšanas dienu kopīgi parādot... dibenus! FOTO
Tā modeles Heilija Boldvina (no kreisās), Kailija Dženere un Bella Hadida atzīmē mis Dženeres 19. dzimšanas dienu Bahamu salās.
Slavenības
2016. gada 21. augusts, 17:08

Modeles atzīmē dzimšanas dienu kopīgi parādot... dibenus! FOTO

Jauns.lv

Modeles Bella Hadida (19) un Heilija Boldvina (19) pievienojušās Kailijai Dženerei Bahamu salās, kur mis Dženere svinēja savu 19. dzimšanas dienu. Jaunietes atzīmējušas šo notikumu ar pikantu bildīti sociālajos tīklos.

Modele Bella Hadida saviem sekotājiem sociālajos tīklos jau atrādījusi vairākas bildītes no draudzenes dzimšanas dienas brauciena uz Bahamu salām. Kādā no attēliem Bella redzama miniatūrā denim materiāla bikini, bet vēl kādā citā kopā ar gaviļnieci Kailiju Dženeri un draudzeni Heiliju Boldvinu iepozē fotogrāfijai, kurā visas trīs daiļavas „mērojas skaistumā” ar savām sēžamvietām. Modeles satupušas balto smilšu liedagā, lūkojas okeāna tālēs un fotogrāfam demonstrē savas sievišķās formas.

Bella ar rokām piepacēlusi brūnos matus nelielā mezglā, bet attēlu parakstījusi lakoniski: „Izklaidējamies”.

Lai gan Kardašjanu klana jaunākajai atvasei ir vien 19 gadu, viņa jau pelna miljonus un var atļauties svinēt savas jubilejas ar vērienu. Modele šogad sarīkojusi vairākas dzimšanas dienas ballītes. Izklaides braucienā uz Bahamu salām viņa līdzi ņēmusi arī savu draugu reperi Tyga (26). Atgādināsim, ka šā gada maijā modele paziņoja, ka ir izšķīrusies no drauga, taču nu abi atkal salabuši. Kailija publiskojusi arī video, kur abi redzami apskaujamies.

Pērn Kailijas astoņpadsmitajā dzimšanas dienā Tyga pārsteidza draudzeni, uzdāvinot viņai 320 000 ASV dolāru vērtu „Ferrari” automašīnu.

 

Īsi pēc šķiršanās Kailija bija ļoti noraizējusies, ka reperis vai kāds no viņa draugiem varētu „ieriebšanas nolūkos” publiskot viņu seksa video.

Kailija intervijās vienmēr uzsvērusi, ka visu naudu nopelnot sev pati. Mamma kabatas naudu meitenei nedodot jau kopš 14 gadu vecuma. „Mamma pārtrauca mani finansiāli atbalstīt 14 gados, tā, ka es pati par visu maksāju,” intervijā žurnālam „InStyle” izteikusies Kailija Dženere.

Pērn Kailijas kapitāls bija novērtēts 5 miljonu ASV dolāru apmērā, taču acīmredzot pēdēja gada laikā tas ievērojami audzis, jo šā gada pavasarī jauniete spējusi nopirkt sev 6,4 miljonu dolāru vērtu māju. Kailija savu kapitālu nopelnījusi pateicoties darbam TV industrijā, kā arī iesaistoties citos projektos. Atpazīstamību viņa iemantoja 10 gadu vecumā, kad uzsāka filmēties ģimenes realitātes šovā „Keeing Up With The Kardashians”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press