Kiviča draudzene un skatuves partnere kā divas ūdens lāses!
Slavenības
2011. gada 26. novembrī, 13:25

Kiviča draudzene un skatuves partnere kā divas ūdens lāses!

Jauns.lv

Grupas „Z-Scars” solists Andris Kivičs šonedēļ laidis klajā jauno videoklipu dziesmai „Paliec tepat”, kurā viņa dueta partnere ir TV šova „O!Kartes akadēmija” dalībniece Laima Grauda.

Kiviča draudzene un skatuves partnere kā divas ūde...
Andra Kiviča mīļotā meitene Madara un mūziķa jaunā dueta partnere Laima pārsteidz ar apbrīnojami līdzīgiem sejas vaibstiem, taču radniecīgu saišu meitenēm neesot.
Andra Kiviča mīļotā meitene Madara un mūziķa jaunā dueta partnere Laima pārsteidz ar apbrīnojami līdzīgiem sejas vaibstiem, taču radniecīgu saišu meitenēm neesot.

24. novembra vakarā kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi” notika Laimas Graudas un Andra Kiviča kopīgā videoklipa prezentācijas ballīte, un tajā piedalījās arī „Z-Scars” solista mīļotā meitene Madara. Romantisko un mazliet smeldzīgo dziesmu „Paliec tepat” Andris gan radījis laikā, kad savu tagadējo draudzeni vēl nebija sastapis, un, dzīvodams Džersijas salā, skuma par attiecību izjukšanu ar toreizējo sievu Elīnu. Tomēr tagad Kiviča sirdī atkal mājo mīlestība un miers – dziedātājs neslēpj, cik ļoti ir iemīlējies Madarā, kura pavasarī pabeigusi vidusskolu.

Videoklipa prezentācijas ballītē daudzi viesi pauda apbrīnu, par to, cik neticama vizuālā līdzība ir Andra Kiviča draudzenei Madarai un mūziķa jaunajai dueta partnerei Laimai. Abas gaišmates nudien pārsteidz ne vien ar slaidajām auguma aprisēm, bet arī ar neticami līdzīgiem sejas vaibstiem. Taču meitenes neesot ne māsas, ne attālākas radinieces.

Kivičs atklāj, ka ar jauno dziedātāju Laimu Graudu iepazinies pavisam nejauši. „Duets radās spontāni. Ieraudzīju Laimu „YouTube” interneta vietnē, kad viņa šovā „O!Kartes akadēmija” izpildīja dziesmu „Zombie”. Tā kā man bija iekrājušie vairākas nerealizēti skaņdarbi, radās ideja pamēģināt iedziedāt kopīgu dziesmu ar Laimu. Mēs abi esam romantiski cilvēki un mūsu izpildītās dziesmas ir par mīlestību, divu cilvēku attiecībām un piepildījumu,” atzina Andris Kivičs, kurš nākotnē gan Laimai vēlot izpausties kā solo māksliniecei. „Ir daudzas dziesmas, kuras sarakstu, bet kuras īsti neiekļaujas manā un „Z-Scars” repertuārā un formātā, tāpēc tās došu Laimai, lai izpilda viņa. Esmu nosolījies viņai sarūpēt dziesmas veselam albumam. Neslēpšu, ka jau ilgāku laiku biju domājis par to, ka atsevišķas paša rakstītās dziesmas labprāt nodotu izpildīšanai kādam jaunam un talantīgam mūziķim,” atklāj Andris.

Laima Grauda plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama pēc uzstāšanās “O! Kartes akadēmijā”, kurā viņa izpelnījās skatītāju simpātijas, pateicoties šarmam un interesantajam balss tembram. Dziedāšanas prasmes Laima apguvusi „O! kartes akadēmijas” nodarbībās, kā arī pie pāris vokālajiem pedagogiem.

Andris Kivičs un Laima Grauda vienojas kopīgā dziesmā

Igora Lingas un Jāņa Viduskalna veidotā klipa aizkulišu video

Laimas uzstāšanās, kas uzrunāja Andri Kiviču

Andra Kiviča videoklipa prezentācijas aizkulises


Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša