TV šova dalībnieki sola Ivaru nopērt
Slavenības
2011. gada 30. novembris, 14:23

TV šova dalībnieki sola Ivaru nopērt

Jauns.lv

Šova „OKartes skatuve” puiši neslēpj negatīvo nostāju pret atpakaļ šovā skatītāju iebalsoto skandalozo pianistu Ivaru Kļaviņu. Konflikts bijis tik nopietns, ka šova dalībnieki pat teju, teju uzsākuši pamatīgu kautiņu.

Pirmā diena pēc Ivara Kļaviņa atgriešanās šova „OKartes skatuve” dzīvoklī bija īpaši saspringta. Šovā palikušie puiši norādīja, ka Ivaram ir jāpierāda, ka viņš ir mainījies uz labo pusi, tāpēc nu viņam pāris stundu laikā jāiztīra šova telpas. Arī Rikardions jeb Rihards Millers, kurš līdz šim atzina, ka ļoti ciena Ivaru, pārmeta viņam par neizmazgāto šķīvi un mutes brūķēšanu. Konflikts aizgāja tik tālu, ka Kristaps Pujāts Ivaram norādīja, lai viņš vienreiz beidz ņaudēt un pīkstēt kā pele, bet lai uzsāk tīrīt telpas. Lai arī Ivars, kuru puiši provocēja uz asumiem, uz visu noraudzījās mierīgi, šova administrācija portālam kasjauns.lv atzina, ka situācija bijusi tik nokaitēta, ka no Ivara piekaušanas pārējos dalībniekus atturējis vien tas, ka šova dzīvoklī visu notiekošu filmē video kameras

Ivara mamma Rita Šķerberga, noskatoties video sižetus, kuros Ivars tiek provocēts, nomierina pārējos šova dalībniekus, lai nesatraucas par to, ko šovā atkal atgriezies spēcīgs konkurents, kurš varētu arī uzvarēt. „Ivars nekādā gadījumā nav atgriezies šovā, lai uzvarētu. Ivara mērķis ir parādīt skatītājiem savu muzikālo talantu un palīdzēt savai dueta partnerei Ingai Karpičai,” portālam kasjauns.lv teic Ivara mamma un uzsver, ka viņas dēls nekad nevienu šova dalībnieku nav aiz muguras aprunājis, bet gan atbalstījis un nepieciešamības gadījumā gājis palīgā veidot viņu muzikālos priekšnesumus.

Par laimi situācija šovā uzlabojusies pēc Latvijas Mūzikas kanāla raidījuma „Attiecību anatomija” pārrunām. Šova dalībnieki jau noguruši no skandāliem un atzinuši, ka vairs nevēlas iesaistīties provokācijās. Viņi pat samierinājušies ar faktu, ka skandālists Ivars var arī uzvarēt šajā šovā.

Šova dalībnieki konfliktē ar Ivaru Kļaviņu

Šova dalībnieki sazvērējušies pret Ivaru

Ivara Kļaviņa kļūdas

Santa Cipule/Foto: Mārcis Priede