Slavenu vecāku meitas kā seksīgas modeles. FOTO
Slavenības
2012. gada 24. februāris, 06:55

Slavenu vecāku meitas kā seksīgas modeles. FOTO

Jauns.lv

Sagadīšanās vai apzināta izvēlē, bet slavenību meitas izvēlas kļūt par modelēm. Piemēram, „Aerosmith” solista Stīvena Tailera meita Mia ir viena no pirmajām plus izmēru modelēm pasaulē, bet supermodeles Sindijas Kraufordes meita Kaija pirmo modeles darbu saņēmusi jau 10 gadu vecumā...

Aug jauna supermodele

Sindijas Kraufordes meita Kaija Gerbere

Deviņdesmito gadu supermodeles Sindijas Kraufordes (45) pēdās sekojusi arī viņas meita Kaija. Desmit gadu vecumā meitene izvēlēta par zīmola „Versace” bērnu apģērbu kolekcijas reklāmas seju. „Esmu tik saviļņota, ka meitu uzaicināja piedalīties pirmajā „Young Versace” kampaņā,” priecājas mamma. „Man ir daudz jauku atmiņu par laiku, ko pavadīju sadarbojoties ar Džanni un Donatellu [Versačēm]. „Versace” modes namam piemīt kaut kas ļoti īpašs.”

Sindija deviņdesmitos gados bija dizainera Džanni Versače mūza, līdz ar to piedāvājums Kaijai fotografēties šķiet gandrīz vai kā pašsaprotams. Mamma un meita ir tik līdzīgas!

Modes nama vadītāja Donatella saskatījusi mātē un meitā ne tikai vizuālu līdzību, bet uzskata, ka meitene pārmantojusi arī mammas grāciju un modeles dotības. „Līdzīgi kā viņas mātei, arī Kaijai piemīt īpašs talants,” uzskata Donatella Versače. „Viņa ir ļoti fotogēniska, kamera viņu mīl.” Sindija pavadīja Kaiju uz „Versace” fotosesiju un bija līdzās meitai visu fotografēšanās laiku. „Sindijas klātbūtne man atgādināja par fantastisko „Avedon” fotosesiju, pie kuras savulaik strādājām,” atceras Donatella. „Ļoti liels gandarījums, ka Kaija sekojusi mammas pēdās!”

Kaija ir supermodeles Sindijas Kraufordes un vīra – bijušā modeļa un bāru tīkla „Midnight Oil” līdzīpašnieka Rande Gerbera – meita. Ģimenē aug arī 12 gadus vecs dēls Preslijs, kurš 2009. gadā atzīts par skaistāko kādas slavenības bērnu. Preslijs mantojis arī mammas „firmas zīmi” – dzimumzīmīti uz vaiga.

Pametusi mācības, lai kļūtu par modeli

Enijas Lenoksas meita Tālija Lenoksa

Mūzikas leģendas Enijas Lenoksas (57) un viņas bijušā vīra – izraēliešu filmu producenta Uri Fruhtmana – meitai Tālijai Lenoksa ir 19 gadu. Viņa pametusi mācības skolā, lai pievērstos modeles karjerai un to ne mirkli nenožēlo. Tālija gada sākumā izvēlēta par jauno modes nama „Karen Millen” reklāmas seju. Jauniete jau sadarbojusies ar tādiem prestižiem zīmoliem kā „Christopher Kane”, „Prada”, „Missioni”, „Miu Miu” un „Chanel”, kā arī strādājusi kā modele „Topshop” un „Burberry” reklāmas kampaņās.

Pērn modes nama „Karen Millen” reklāmas seja bija „Victoria’s Secre”t modele Džesika Hārta, taču šogad zīmola pārstāvji izvēlējušies Tāliju, pamatojot, ka meitenei piemīt „mūsdienīgas jaunietes šerpums”.

„Es nekad neesmu piederējusi tiem, kas vēlas mācīties skolā,” intervijā atzīstas Enijas Lenoksas meita. „Es neatbalstu sabiedrībā valdošo spiedienu, ka obligāti jāpakļaujas kaut kādiem vecuma ierobežojumiem, kas kurā vecumā obligāti jādara. Ir lieliski piedalīties fotosesijā, kas ir neparasta un justies patiešām pašpārliecināti ikreiz citā tēlā.”

Strādājusi ar fotogrāfu, kuram pozējusi princese Diāna

Noela Galahera meita Anaisa Galahere

Mūziķa Noela Galahera (44) vārds saistās ar grupu „Oasis” un biežajiem publiski iztirzātajiem kašķiem ar vecāko brāli Laiemu Galaheru. Taču Noels ir arī ģimenes cilvēks un tētis meitai Anaisai, kas nāca pasaulē viņa un bijušās sievas Megas Metjūsas laulībā. Meitenei ir tikai 12 gadu, bet viņa jau pozējusi slavenību fotogrāfam Mario Testino, kurš uzņēmis arī prinča Viljama un Ketrīnas Midltones saderināšanās fotogrāfijas un kuram savulaik pozējusi arī princese Diāna. Anaisai Galaherei ir noslēgts līgums ar „Select Model Management” modeļu aģentūru Londonā.

22 gadu vecumā pozējusi „Playboy”

Gevina Rosdeila meita Deizija Lova

Daudzus gadus pirms rokera Gevina Rosdeila (46) kāzām ar dziedātāju Gvenu Stefani, viņam bija īslaicīgs romāns ar dizaineri Pērlu Lovu, kā rezultātā pasaulē nāca meitenīte Deizija (šobrīd 23). Tikai 2004. gadā paternitātes testa rezultātā nāca gaismā, ka patiesībā viņš ir meitenes bioloģiskais tēvs, līdz tam Gevinu ģimenē uzskatīja par Deizijas krusttēvu.

Meitene bija pārliecināta, ka viņas tēvs ir mammas bijušais vīrs Broners Lovs. Šī vīrieša vārds arī rakstīts Deizijas dzimšanas apliecībā. Meitenei bija 14 gadu, kad viņa atklāja, ka nevienam no vecākiem nav 0 grupas asinis, kādas ir pašai. Deizija kļūdaini domāja, ka vienam no vecākiem obligāti jābūt tādas pašas grupas asinīm un visticamāk Broners nav viņas tēvs. Kad meita mātei pajautāja tiešu jautājumu, Pērla Lova atzinās, ka viņai bijusi vienas nakts dēka ar Gevinu Rosdeilu. Pērlas advokāti vienojās par paternitātes testa veikšanu, kam Rosdeils sākotnēji nevēlējās piekrist. Analīžu rezultāti apliecināja, ka Deizija Lova ir rokera meita.

Deizijas modeles karjera aizsākās jau divu gadu vecumā. Viņa pozējusi arī dažās fotosesijās, būdama 12 un 14 gadu vecuma. Taču nopietni ar modeles darbu meitene sāka nodarboties piecpadsmit gadu vecumā. Kādudien Londonas Kamdentaunā viņu uzrunāja talantu aģente un vēlāk jauniete noslēdza līgumu ar modeļu aģentūru „Select”.

Deizija sadarbojusies ar modes nama „Chanel” vadošo dizaineri Karlu Lāgerfeldu un skatēs demonstrējusi Vivjenas Vestvudas tērpus, pozējusi „Agent Provocateur„ apakšveļas fotosesijā un reklamējusi mammas jaunākās kolekcijas mežģīņu kleitas.

2010. gadā Deizija aicināta piedalīties „Pirelli” kalendāra fotosesijā, savukārt pērn viņa puskaila pozējusi vīriešu žurnāla „Esquire” vākam un pavisam kaila – žurnālam „Playboy”.

Piedalās fotosesijā kopā ar mammu

Mika Džegera meita Džordža Meja Džegere

Grupas „The Rolling Stones” mūziķa Mika Džegera (68) un bijušās modeles Džerijas Holas (55) meitai ir 20 gadu un viņa tāpat kā mamma ir modele. Šo nodarbošanos par savu izvēlējusies arī Džordžijas vecākā māsa Lizija un pusmāsa Džeida (viņas māte ir Bianka Džegere).

Džordžija par savu stila ikonu dēvē mammu. Jaunākajā „H&M” reklāmas fotosesijā pozējušas abas – māte Džerija Hola un meita Džordžija Džegere.

Filmējas kaislīgā ainā ar Džastinu Timberleiku

Melānijas Grifitas meita Dakota Džonsone

Pirms daudziem gadiem aktrise Melānija Grifita (54) bija precējusies ar aktieri Donu Džonsonu (62) un viņiem pasaulē nāca meita Dakota Džonsone (22). 2009. gadā jauniete pozēja zīmola „Mango” džinsu reklāmas fotosesijā. Pēc skolas absolvēšanas viņa parakstīja līgumu ar Viljama Morisa talantu aģentūru un uzsāka arī aktrises karjeru. 2010. gadā Dakota filmējās Deivida Finčera kinolentē „The Social Network” (Sociālais tīkls), kurā viņa bija kaislīga aina ar dziedātāju Džastinu Timberleiku. Filma vēlāk tika nominēta astoņām Oskara balvām, to skaitā arī gada labākās filmas kategorijā. Dakota filmējusies arī lentē „Beastly”, kurā tēlo Vanesa Hadžensa un Mērija Keita Olsena. Taču viņas kino debija aizsākās 1999. gadā, kad meitene kopā ar pusmāsu Stellu Banderasu filmējās patēva Antonio Banderasa režisētajā kinolentē „Crazy in Alabama”. Tajā viņa kopā ar Stellu atveidoja savas īstās mammas Melānijas Grifitas meitas.

Rokenrola karaļa Elvisa mazmeita

Lizas Marijas Preslijas meita Railija Keafa

22 gadus vecā Railija Keafa ir rokenrola karaļa Elvisa Preslija vienīgās meitas – Lizas Marijas Preslijas (43) vecākā atvase. Railija pozējusi prestižajam apakšveļas zīmolam „Victoria’s Secret” un modes namam „Dior”.

Railijai bija 14 gadu, kad viņa pirmo reizi debitēja kā modele. 2004. gada februārī meitene piedalījās „Dolce & Gabbana” modes skatē Itālijā. Bet jau augustā Elvisa mazmeitas fotogrāfija rotāja modes žurnāla „Vogue” vāku. Šajā fotosesijā viņa pozēja kopā ar mammu Lizu Mariju Presliju un vecmammu Priscillu Presliju.

Arestēta par grafiti zīmēšanu uz klostera sienas

Kīta Ričardsa meita Teodora Ričardsa

Grupas „The Rollings Stones” ģitārista Kīta Ričardsa (68) meita Teodora Ričardsa (26) kā modele debitēja „Tommy Hilfinger” reklāmas kampaņā, kad viņai bija 16 gadu. Tajā piedalījās arī viņas jaunākā māsa Aleksandra un Mika Džegera meita Elizabete Džegere.

2006. gadā Teodora kļuva par džinsu zīmola „4 Stroke Jeans” jaunākās kolekcijas reklāmas seju. Viņi izvēlējās Teodoru pateicoties iepriekšējai pieredzei modes biznesā un „muzikālajam mantojumam”. Teodora dzīvo Ņujorkā, kur studē zīmēšanu un glezniecību. Pērnā gada martā viņas vārds parādījās plašsaziņas līdzekļu pirmajās slejās, jo jauniete bija arestēta par grafiti zīmēšanu uz klostera ēkas sienas Ņujorkā. Apcietināšanas brīdī policija pie viņas atrada marihuānu. „Es ceru, ka man dēļ tā nebūs nepatikšanas,” vēlāk bažīgi ieminējās modele un māksliniece.

Seksīgākā slavenu vecāku meita pasaulē

Saimona LeBona meita Ambera LeBona

Grupas „Duran Duran” mūziķa Siamona LeBona (53) un modeles Jasmīnes Parvanē (47) meita Ambera sadarbojusies ar modes namu „Moschino” un bijusi viena no zīmola „Forever 21” reklāmas sejām. 2009. gadā viņa atzīta par seksīgāko slavenu vecāku meitu pasaulē. Amberai šobrīd ir 22 gadi.

Mamma pēc skates gatava tūlīt pat notīrīt kosmētiku un ieģērbt pidžamā

Ričija Samboras un Heteres Loklīras meita Āva Sambora

Grupas „Bon Jovi” rokera Ričija Samboras (52) un viņa bijušās sievas, seriāla „Dinastija” aktrises Heteres Loklīras, meitai Āvai Samborai ir 14 gadu. Āva ļoti līdzinās mammai jaunības dienās. Pērn viņa kā modele demonstrēja tērpus tēva izdotās kolekcijas „White Trash Beautiful” modes skatē. „Man meita ir skaista, lieliska, jautra un gudra,” pirms skates nebeidza vien cildināt lepnais tētis. „Esmu vairāk nekā lepns.”

Modes skatē meitu atbalstīja arī mamma Hetere Loklīra. Viņa sēdēja pirmajā rindā un Āvas uznācienus fotografēja ar sava iPhone fotokameras palīdzību. „Es ļoti ar viņu lepojos,” atzina Hetere. „Jūtos ļoti saviļņota. Bet tiklīdz skate būs beigusies, ņemšu viņu aiz rokas, notīrīšu no sejas visu kosmētiku un ieģērbšu pidžamā.” Heteres draudzene, kas skates laikā sēdēja līdzās, atzīst, ka ļoti labi saprot šādu reakciju: Loklīra ir laba māmiņa un raizējas par savu bērnu, kā nekā mazajai jaunkundzei tobrīd bija tikai 13 gadu.

Āvas lielākie elki ir tādi pat kā lielai daļai viņas vecuma jauniešu. „Man ļoti, ļoti patīk Mailija Sairusa,” atzīst Āva. „Man viņā patīk viss – es ļoti gribētu nospēlēt kādā filmā kopā ar Mailiju. Viņa ir mans lielākais paraugs, ja neskaita tēti.” Āvai ir vēl kāds elks – tīņu mīlulis Džastins Bībers. „Es viņu vienreiz satiku Grammy balvu pasniegšanas vakarā un gandrīz sāku raudāt,” atceras meitene. „Es viņu tik ļoti mīlu.”

Bērnībā cietusi no skoliozes

Izabellas Roselīni meita Eletra Vīdemana

Modele Eletra Vīdemana ir izcilās itāliešu aktrises un modeles Izabellas Roselīni meita un kino leģendas Ingridas Bergmanes mazmeita. Izabella Roselīni un amerikāņu modelis un Hārvardā studējušais „Microsoft” dizaina menedžeris Džonatans Vīdemans iepazinās „Calvin Klein” modes skatē. Eletras vecāki izšķīrās, kad viņai bija trīs gadiņi.

Meitene bērnībā cieta no skoliozes – veselības problēmas, kas ietekmējusi arī viņas māti. No divpadsmit līdz septiņpadsmit gadu vecumam Eletrai 23 stundas diennaktī nācās nēsāt ārstniecisko jostu, kas tur muguru taisnu.

28 gadus vecā Eletra saņēmusi bakalaura grādu starptautiskajās attiecībās un vēlas iegūt maģistra grādu biomedicīnā. Modeles karjeru viņa aizsāka koledžas gados. Viņas fotogrāfijas bijušas žurnālos „Vogue” un „Harper’s Bazaar”.

Sagrāvusi reputāciju, vairs nevar būt paraugs citām jaunietēm

Boba Geldofa meita Pīčesa Geldofa

Mūziķa Boba Geldofa (60) un mūzikas žurnālistes Polas Jeitsas (1959-2000) meita Pīčesa Hanīblosoma Geldofa (22) kā modele debitēja Londonas modes nedēļas skatē. Kad viņai bija 18 gadu. No 15 gadu vecuma meitene savu radošo darbību saistījusi ar žurnālistiku. Viņa rakstījusi savu sleju tādiem izdevumiem kā „Elle Girl”, „The Daily Telegraph” un „The Guardian”.

2009. gadā Pīčesa parakstīja sešu ciparu lielu kontraktu ar apakšveļas ražotājiem Ultimo, tādējādi kļūstot par viņu kolekcijas „Miss Ultimo” reklāmas seju. Taču pēc gada veļas ražotāji lauza līgumu, jo atklātībā nonāca Pīčesas kailfotogrāfijas un paklīda runas par viņas atkarību no narkotikām. Mis Geldofa kategoriski noliedza saistību ar apreibinošajām vielām: „Esmu vīlusies, ka „Ultimo” nolēmuši nepagarināt kontraktu tikai dēļ viena pārspīlēta stāsta par ballīti, kas notika pirms pieciem mēnešiem Losandželosā.” Tomēr zīmola pārstāvji palika pie sava: „Šī veļas līnija ir domāta jaunām sievietēm un mēs jūtam, ka sadarbību ar Pīčesu nav iespējams turpināt.” Viņi uzskatīja, ka meitene sagrāvusi reputāciju un vairs nevar būt paraugs citām jaunām sievietēm.

Beidziet raizēties, ko padomās citi!

Stīvena Tailera meita Mia Tailere

Tiklīdz kāds ieminas par lielo izmēru modelēm, pirmais pazīstamais vārds, kas nāk prātā ir Mia Tailere (33) – grupas Aerosmith solista Stīvena Tailera (63) meita un aktrises Līvas Taileres pusmāsa.

Mia allaž ir bijusi apaļīga un nekad nav savu ķermeni mocījusi ar vājprātīgām diētām. Māsai Līvai pēc sejas vaibstiem tik līdzīgā Mia par modeli strādā no 17 gadu vecuma. Tiesa, vienu tievēšanas eksperimentu modele atceras gan. Miai tolaik bija 13 gadu, kad viņa devās uz diētas nometni, kurā bērni katru stundu spēlēja sporta spēles, bet našķi un gardas uzkodas bija kategoriski aizliegti. Jau šajās nometnes dienās meitene saprata, ka strikta diēta tikai vairo cilvēka kāri pēc „aizliegtajiem produktiem”.

2009. gadā Mia Tailere izdeva pati savu modes līniju Revolution 1228. Tās apģērbi ir domāti apaļīgām sievietēm. Kolekcijas nosaukumā ietvertie cipari simbolizē, ka šeit ko skaistu sev atradīs sievietes, kas nēsā 12. – 28. izmēra apģērbus (Eiropas 40. – 58. izmērs).

Mia cenšas būt par paraugu un iedvesmotāju daudzām jaunām sievietēm, kam ir palielināts ķermeņa svars.

„Agrāk es domāju, ka modeles nokrāso un sapucē, un viņu uzdevums ir tikai stāvēt. Man tas šķita neinteresanti un tukši,” atceras Mia. „Kad man piedāvāja līgumu, labākā draudzene teica, lai neesmu muļķe, to atsakot. Ko gan citu tu iesāksi, kādi ir tavi mērķi dzīvē, – prašņāja draudzene. Un tiesa, tobrīd man arī nebija citu tālejošu plānu un mērķu.”

Līdz ar modeles karjeras uzsākšanu, Mia sāka saņemt aizkustinošas vēstules no meitenēm ar lieko svaru. Tās deva viņai stimulu šo nodarbošanos nepamest. „Es saņēmu vēstules, kurās meitenes rakstīja, ka pielikušas guļamistabā pie sienas manu bildi, lai tā būtu pirmā, ko viņas redz pēc pamošanās. Pateicoties tai, viņas pašas izjūtot lielāku harmoniju ar sevi un savu ķermeni. Tomēr man tas prasīja vairākus gadus, lai pieņemtu šo nodarbi kā savu un saprastu, ka lielo izmēru modeles katra sniedz kādu vēstījumu. Tagad ikreiz, kad pieņemu kādu piedāvājumu, es vispirms apdomāju – ko mani fani gūs no tā, kādu vēstījumu es ar to viņiem nododu.”

„Man nav kompleksu par savu svaru. Zināt, patiesībā nav nozīmes tam, kāda izmēra apģērbu tu valkā, ja vien tu pati sevi mīli. Ja ej pa ielu nokārtu galvu, raizējoties, ka citi domās, ka esi resna, tu JAU jūties slikti. Bet, ja ej stalti paceltu galvu un tici sev, ka esi liela seksīga meitene, tev pat prātā neienāks raizēties, ko padomās citi! Galvenais ir just harmoniju pašai ar sevi. Es patiešām ļoti vēlētos, lai cilvēki reiz mitētos domāt, ko par viņiem padomās citi!”

Mia šobrīd pelna līdz pat 20 000 dolāru par vienu fotosesiju.

Gundega Oliņa/Foto: Bulls Press