Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

LieneCandy naktsklubā rīko bezmaksas koncertu bērniem

Jauns.lv

Dziedātājai LieneiCandy, īstajā vārdā Lienei Greifānei jauno dziesmu „Ir Nakts” sarakstījis grupas „Prāta vētra” basģitārists Ingars Viļums. Jau šo ceturtdien ar bezmaksas koncertu jaunais singls tiks prezentēts naktsklubā „Essential”.

LieneCandy naktsklubā rīko bezmaksas koncertu bērn...
Jaunā singla prezentācijas pasākumu Liene Candy velta saviem gados jaunākajiem faniem, it īpašie tiem, kuru vecums vai rocība neļauj apmeklēt naktsklubus.
Jaunā singla prezentācijas pasākumu Liene Candy velta saviem gados jaunākajiem faniem, it īpašie tiem, kuru vecums vai rocība neļauj apmeklēt naktsklubus.

Faniem un atbalstītājiem būs iespēja pirmajiem „dzīvajā” dzirdēt mūziķes jauno singlu „Ir Nakts”. Jaunā singla prezentācijas pasākumu LieneCandy velta saviem gados jaunākajiem faniem, it īpašie tiem, kuru vecums vai rocība neļauj apmeklēt naktsklubus. Tieši tādēļ koncerts būs bez maksas un ilgs no pulksten 20 – 22.

Lai gan LieneCandy joprojām darbojas deju mūzikas lauciņā, viņa nolēmusi dažādot savu izpildījumu un uzsākusi muzicēt kopā ar grupu. 12. aprīļa pasākumu iesildīs Latvijas populārākais DJ [Ex]da Bass, bet kopā ar LieniCandy muzicēs Latvijā labi zināmi mūziķi: solo ģitāriste Antra Lante, bundzinieks Mārtiņš Linde un basģitārists Ingars Viļums. ”Šāda uzstāšanās ir daudz interesantāka, mūzika iegūst jaunu skanējumu. Tā kļūst enerģiskāka, izjustāka un daudz piesātinātāka. Turklāt, uz skatuves vairs nav tik vientuļi,” stāsta dziedātāja.

Savu jauno dziesmu mūziķe raksturo kā ritmisku, dzīvespriecīgu un pavasara noskaņām piesātinātu. „Dziesma „Ir Nakts” tapa jautrā un radošā atmosfērā. Sākumā Ingars Viļums un Līga Robežniece piedāvāja man šīs dziesmas angļu versiju, taču vēlāk izlēmām par labu latviešu valodai un nonācām pie jauna teksta. Tāpēc mūs visus var uzskatīt par šīs dziesmas teksta autoriem,” stāsta dziedātāja.

LieneCandy arī ir pabeigusi darbu pie pusotru stundu garas akustiskās programmas, kurā viņas līdz šim izpildītās populārākās dziesmas ieguvušas lēnu un lirisku skanējumu. Šo akustisko programmu LieneCandy izpilda kopā ar Antru Lanti un Mārtiņu Lindi. Vasarā ar koncertiem plānots apciemot dažādas Latvijas pilsētas. Savukārt kopā ar Ingaru Viļumu mūziķe patlaban strādā pie sava pirmā solo albuma ierakstīšanas, kurš dienas gaismu ieraudzīs vasaras beigās. „Gadiem ejot cilvēks mainās, mainos arī es un mana izpratne par to, ko es vēlos dziedāt, kā šo mūziku izpildīt. Šīs pārmaiņas būs dzirdamas arī manās nākamajās dziesmās un pirmajā solo albumā,” sola LieneCandy.