Raselam Brendam būs bērns. Draudzenei pēdējās grūtniecības nedēļas. FOTO
Jau pavisam drīz komiķis Rasels Brends ar līgavu Loru auklēs savu pirmdzimto.
Slavenības
2016. gada 19. septembris, 05:06

Raselam Brendam būs bērns. Draudzenei pēdējās grūtniecības nedēļas. FOTO

Jauns.lv

Jau pavisam drīz komiķis Rasels Brends (41) kļūs par tēvu savam pirmajam mazulim. Viņa draudzenei Lorai Galaherei (27) rit pēdējās grūtniecības nedēļas.

Britu komiķis Rasels Brends, kurš vienu gadu bija precējies ar amerikāņu dziedātāju Keitiju Periju gatavojas kļūt par tēvu savam pirmdzimtajam. Ar draudzeni un topošā bērna māti modeli Loru Galaheri aktieris ir kopā no 2015. gada.

Šā gada 9. maijā pāris oficiāli apstiprināja priecīgos jaunumus, ka viņiem gaidāms mazulis. Nepilnus divus mēnešus pēc šīs ziņas nonākšanas atklātībā, topošais tēvs saņēmās, lai bildinātu savu izredzēto. „Viņš gribēja izdarīt visu kā pieklājas,” komentēja kāds no Brenda paziņām. Jokdaris sarīkojis saderināšanās ballīti savā Oksfordšīrās grāfistē esošajā īpašumā.

Pēc mazuļa nākšanas pasaulē jaunā ģimene plāno dzīvot Brenda nesen iegādātajā villā Astonas ciematā Anglijā, kur sarīkota arī saderināšanās ballīte. Viņi jau tur iekārtojuši bērnistabu.

Rasels Brends gada sākumā par 3.3 miljoniem sterliņu mārciņu (4 miljoni eiro) iegādājās senlaicīgu māju ar niedru jumtu vietā, kas skaitās viena no smalkākajām vietām Oksfordšīras grāfistē. Viņš arīdzan ieguldīja 1 miljonu sterliņu mārciņu (1.2 miljoni eiro), lai vēsturisko celtni ievērojami modernizētu.

Multimiljonāra Brenda jaunā kotedža atrodas pie pašas Temzas upes. Tā celtā Viktorijas laikā un mājā ir septiņas guļamistabas. Ēka atrodas rajonā, kur jau kopš 1951. gada dzīvojuši britu valdības pārstāvji no konservatīvās partijas.

Komiķis iztērējis vienu miljonu britu mārciņu (1.2 miljoni eiro), lai ēkā veiktu ievērojamus renovācijas darbus. Vēsturiskajā celtnē viņš ieviesis tādas mūsdienu dzīves ērtības kā plašu mājas kinozāli un peldbaseinu. „Rasels vēlas tikai vislabāko un viņš var atļauties to nopirkt,” britu laikrakstam „The Sun” vēl pavasarī izteicās kāds vārdā nenosaukts paziņa. Vannasistabās izklāts itāliešu marmors un virtuvē ievietota četru cepeškrāšņu „AGA” krāsns.

Viktorijas laika īpašumā atrodas arī „ēka karietēm” un sava privāta laivu piestātne. Nekustamo īpašumu aģenti izteikušies, ka māja atrodas „idilliskā apkaimē” un ēku papildina „apburošs privāts dārzs”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press