1dienas
19stundas
30minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kā LieneCandy ar dēlēnu skrituļoja. FOTO
Slavenības

Kā LieneCandy ar dēlēnu skrituļoja. FOTO

Jauns.lv

Skrituļslidošanas skolas atklāšanā skrituļslidošanas prasmes demonstrēja arī sabiedrībā zināmi vecāki ar savām atvasēm. Īpaši labi skrituļot sanāca dziedātājai LieneiCandy.

Kā LieneCandy ar dēlēnu skrituļoja. FOTO...
Kamēr pati Liene Candy sevi pierādīja kā laba skrituļslidotāja, viņas dēlam Sebastianam skrituļošana tik labi nepadevās.
Kamēr pati Liene Candy sevi pierādīja kā laba skrituļslidotāja, viņas dēlam Sebastianam skrituļošana tik labi nepadevās.

Kā LieneCandy ar dēlēnu skrituļoja

„Spices” skrituļslidošanas skolā sabiedrībā zināmi vecāki ar savām atvasēm apguva skrituļslidošanu, aicinot arī citus būt sportiski aktīviem. Arī TV seja Anna Rozīte, ieradusies skrituļošanas skolā, apņēmās īstenot savu sapni – apgūt srituļslidošanas pamatus, taču šoreiz Annai kā sociālā portāla babyroom.lv pārstāvei bija uzticēta pasākuma vadīšana.

Skrituļslidošanas skolas atklāšanas pasākumā piedalījās aktrise Zane Vaļicka ar savām atvasēm dēlu Edvardu un meitiņu Ievu, LNT sporta ziņu žurnālists Lauris Lizbovskis ar bērniem, „Prāta vētras” taustiņinstrumentālista Māra Mihelsona dzīvesbiedre Santa Bindemane ar meitu Maiju un citi zināmi ļaudis.

Skrituļslidošanas prasmes izrādīja arī dziedātāja Liene Candy jeb Liene Bronuša, kas uz skrituļslidošanas skolas atklāšanu bija ieradusies kopā ar sešgadīgo dēliņu Sebastianu Matiasu. Portālam kasjauns.lv mūziķe pastāstīja, ka pati ar skrituļslidām iemācījusies braukt kopš četru gadu vecuma, savukārt dēls Sebastians pirmoreiz uz skrituļslidām kāpis jau trīs gados. Liene Candy skrituļslidošanu uztver kā labu sporta veidu. ”Ir reizes, kad skrituļslidoju viena, nobraucot pat četrpadsmit kilometrus. Pārsvarā izvēlos maršrutus ne tik iecienītās skrituļslidošanas vietās,” stāsta dziedātāja, kā piemēru minot Iļģuciemu un Pļavniekus, kur atradusi labus celiņus garākām distancēm. Liene atzīst, ka, pārvietojoties ar skrituļslidām, labprātāk klausās mūziku, kaut apzinās, ka tas nav drošākais veids, kā sabiedriskās vietās skrituļot.