Sarkozī atteicies no dzīvokļa iegādes, jo kaimiņos dzīvojis sievas bijušais partneris Miks Džegers
Nikolā Sarkozī atteicās no dzīvokļa iegādes Parīzē, jo kaimiņos dzīvoja viņa sievas Karlas Bruni bijušais partneris Miks Džegers.
Slavenības
2012. gada 10. jūlijs, 15:40

Sarkozī atteicies no dzīvokļa iegādes, jo kaimiņos dzīvojis sievas bijušais partneris Miks Džegers

Jauns.lv

Bijušais Francijas prezidents Nikolā Sarkozī atteicās pirkt dzīvokli Parīzē, jo viņa sievas Karlas Bruni bijušais draugs mūziķis Miks Džegers dzīvoja kaimiņos, atsaucoties uz jauno grāmatu par dziedātāju, otrdien vēstīja interneta laikraksts "The Local".

"Nikolā ir greizsirdīgs. Viņš ir greizsirdīgs uz Miku Džegeru," kāds bijušās modeles Bruni draugs teicis grāmatā "Miks: Džegera mežonīgā dzīve un trakā ģenialitāte".

Žurnālists Kristofers Andersens paskaidroja, ka Sakozī atteicās no plāna iegādāties luksusa dzīvokli Parīzē Sēnas upes kreisajā krastā, jo kaimiņu dzīvokļa saimnieks ir tieši Džegers, ziņoja Francijas laikraksts "20 Minutes".

2009.gadā, kad Sarkozī bija Francijas prezidents, viņš ar Bruni meklēja dzīvokli Parīzē. Viņi jau bija gatavi iegādāties ēkas augšējā stāva apartamentus, kas agrāk piederējuši franču modes leģendai Īvam Senlorānam, bet pēdējā brīdī pārdomāja.

"Prezidentu apbūra šā Parīzes dzīvokļa šarms," grāmatā rakstīja Andersens. "Bet, kad viņi jau gatavojās to iegādāties, viņa drošības dienests informēja, ka "Rolling Stones" dziedātājam pieder dzīvoklis tajā paša ēkā," atklāja žurnālists.

Acīmredzot Bruni pret bijušajām attiecībām nav tik rezervēta kā Sarkozī. 2007.gadā viņa intervijās pastāstīja, ka viņas attiecības ar Džegeru ir "ļoti tuvas". "Esmu lepna, ka cilvēki zina mani kā viņa bijušo mīļāko. Nav jau tā, ka es būtu bijusi kopā ar Pinočetu vai Musolīni," viņa atzina.

Sarkozī maijā nodeva prezidentūru Fransuā Olandam, kurš viņu 6.maijā sakāva Francijas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā.

Pērn oktobrī viņu ģimenē piedzima meita. Šis ir pirmais bērns, kas piedzimis Sarkozī un Karlas Bruni ģimenē kopš viņu apprecēšanās 2008.gadā. 44 gadus vecajai Bruni-Sarkozī  jau ir 10 gadu vecs dēls no iepriekšējām attiecībām, bet 57 gadus vecajam Sarkozī, kurš precējies trīs reizes, ir trīs dēli vecumā no 14 līdz 26 gadiem no iepriekšējām laulībām.

Bruni un Sarkozī meita ir pirmais bērns, kas piedzimis kādam Francijas prezidentam viņa prezidentūras laikā.

Itāljā dzimusī dziedātāja un aktrise Karla Bruni, kurai pagātnē bijušas romantiskas attiecības ne vien ar Džegeru, bet arī ar dziedātāju Ēriku Kleptonu, kā arī ar biznesa magnātu Donaldu Trampu, salaulājās ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī 2008.gada februārī.

BNS/Foto: Bulls Press