Rikardiona jaunā partnere ir seksīga šlāgerdziedātāja! FOTO
Šovasar Rikardions sācis koncertēt kopā ar simpātisku cēsinieci Lauru Vitti, kas iepriekš bijusi šlāgerdziedātāja.
Slavenības
2012. gada 23. augusts, 18:40

Rikardiona jaunā partnere ir seksīga šlāgerdziedātāja! FOTO

Jauns.lv

Talantu šova dalībnieks Rikardions jeb Rihards Millers, kuram nesen kurvīti iedeva „OKartes skatuve” dalībniece Kristīne Šomase, atradis citu izskatīgu un talantīgu skatuves partneri.

Pēc šova „OKartes skatuve” otrās sezonas Rikardions atstāja grupu „Jātnieki” un kaldināja plānus, ka savu karjeru turpmāk spodrinās kopā ar šova otrās sezonas dalībnieci Kristīni Šomasi. Šomase bija devusi jāvārdu, taču, kad bija jāizdod pirmā studijā kopīgi ierakstītā dziesma, Kristīne paziņoja, ka Rikardiona plānus par dueta veidošanu tomēr neatbalsta un ar viņu kopā nedziedās.

Nu Rikardions atradis sev jaunu blondīni - novadnieci Lauru Vitti (25) no Cēsīm, ar kuru jau esot bijuši pazīstami, pirms Rikardions startējis šovā „OKartes skatuve”. Plašākai publikai jauno dueta partneri talantu šova dalībnieks parādīja nesen notikušajā koncertā Rīgas Centrāltirgū, kur Laura Vitte apmeklētāju uzmanību piesaistīja ne  tikai ar savu dziedātprasmi, bet arī ar īsajiem svārciņiem un slaidajām kājām.

Rikardions priecājas, ka lieliskas atsauksmes par viņa jauno skatuves kolēģi saņēmuši jau kopš pašiem pirmajiem kopīgajiem koncertiem. Arī sastrādāties ar simpātisko gaišmati esot viegli un patīkami. „Laura ir apķērīga, pret darbu viņas attieksme ir kārtīga. Pagaidām gan nedaudz kautrīga, bet ļoti centīga. Piemīt ļoti labs balss tembrs, kas ļoti skaisti skan kopā ar manējo. Un humors nudien viņai ir labs!” lepojas mūziķis.

Rikardiona jaunā dueta partnere pašlaik dzīvo Cēsīs, bet viņas dzimtā puse, kur arī skolojusies vidusskolā un mūzikas skolā, apgūstot klavierspēli, vijoli un vokālu, ir Dzērbene. Laura ir arī māmiņa četrus gadus vecajam dēliņam Ralfam, un, vienlaikus audzinot puiku, jaunā dziedātāja sevi pilnveido arī muzikālajā jomā. Turklāt Laura jau sevi paspējusi pierādīt, dziedot šlāgermūziku un uzstājoties kopā ar grupu „Vēja runa”, kurā dziedājusi kā bekvokāliste. Laura portālam kasjauns.lv gan atzīst, ka dziedāt šlāgermūziku esot vieglāk nekā kantri mūziku, bet, regulāri mēģinot, tas viņai padodoties aizvien labāk.

Tikmēr pats Rikardions, atradis jaunu dueta partneri, nobriedis jaunam radošam posmam: „Plāni nākotnē - strādāt, cīnīties, pilnveidoties, uzrakstīt un ierakstīt jaunu kantrī dziesmu un, protams, koncertēt pa visu Latviju!”

Laura Vitte grupā „Vēja runa”

Kasjauns.lv / Foto: no privātā arhīva, no Izdevniecība Rīgas Viļņi