Tērpu parāde prestižajā „Gada vīrieša” balvu vakarā. FOTO
Ketrīna Dženkinsa, Lana del Reja un Kailija Minoga.
Slavenības
2012. gada 5. septembris, 20:01

Tērpu parāde prestižajā „Gada vīrieša” balvu vakarā. FOTO

Jauns.lv

Nesen Londonas Karaliskajā Operā notikusi gadskārtējā „GQ Awards” balvu ceremonija, kurā sumina vīriešus, pasniedzot balvas dažādās nominācijās.

Balvu ceremonija Karaliskajā Operā Koventgārdenā Londonā norisinājās jau piecpadsmito reizi. Īpašu uzmanību šoreiz izpelnījās britu operdziedātāja Ketrīna Dženkinsa un viņas seksapīlais tērps ar pikanto izgriezumu. Melnās vakarkleitas autore ir dizainere Stella Makartnija. Mis Dženkinsa nesen iekļuvusi nepatīkamā skandālā. Viņa vainota dēkā ar futbolistu Deividu Bekhemu. Par nepatiesajiem apvainojumiem dziedātāja jūtas ļoti apbēdināta un ar „Twitter” palīdzību noliegusi nejaukās baumas, norādot, ka tās ir „sāpīgas un nepatiesas”.

Stila ziņā līdzīgu vakartērpu GQ balvu vakaram izraudzījusies olimpiskās zelta medaļas īpašniece – riteņbraucēja Viktorija Pendltone. Arī viņas tērpu darinājusi Stella Makartnija.

Arī dizainere pati apmeklēja ceremoniju. Viņa uz pasākumu ieradās kopā ar vīru – publicistu Alasdēru Villisu.

Balvu vakaru apmeklēja arī Robijs Viljamss ar sievu Aīdu Fīldu, kura tuvākajā laikā gatavojas laist pasaulē pirmdzimto mazuli. Robijs jau sen faniem pavēstījis, ka viņiem gaidāma meitiņa un pāris nevarot vien sagaidīt mazulītes ierašanos pasaulē. Starp citu, Viljamss šā iemesla dēļ pat atteica uzstāšanos „Take That” sastāvā olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā. Viņš vēlējās būt līdzās sievai, ja gadījumā mazulis nolemtu pieteikties ātrāk.

„GQ Awards” balvu vakarā par gada labāko solo mākslinieku atzīts reperis Tinie Tempah, kā labākais komiķis sumināts Saša Barons Koens. Par izcilāko TV personību nosaukts Demiens Lūiss, kā labākie dizaineri – Domeniko Dolče un Stefano Gabana. Dziedātājs Robijs Viljamss mājup devās ar gada ikonas balvu, bet par gada sievieti atzīta dziedātāja Lana del Reja. Kā labākais gada debitants nosaukts aktieris Kriss Hemsvorts, bet par izcilākajiem sasniegumiem apbalvots „Take That” mūziķis Garijs Bārlovs. Leģendas gods ticis seram Tomam Džonsam.

Kā vienmēr balvu vakaros uzmanību piesaistīja dāmu dažādie tērpi, taču arī slaveno vīriešu svinīgie apģērbi ir aplūkošanas vērti.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press