Švarcenegers atzīstas dēkā ar Stallones bijušo sievu
Arnolds Švarcenegers un Brigita Nīlsena 1984. gada decembrī. Holivudas „dzelzs vīrs” jau dzīvoja kopā ar topošo sievu Mariju Šraiveri, kad uzsāka dēku ar Nīlsenu.
Slavenības
2012. gada 2. oktobris, 12:57

Švarcenegers atzīstas dēkā ar Stallones bijušo sievu

Jauns.lv

Aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers atzinies ne tikai ārlaulības dēla esamībā no mājkalpotājas, bet arī kaislīgā dēkā ar Silvestra Stallones bijušo sievu Brigitu Nīlsenu. Turklāt tas noticis laikā, kad viņš bijis kopā ar Mariju Šraiveri...

Jaunajā biogrāfiskajā grāmatā „Total Recall” aktieris Arnolds Švarcenegers (65) atzīstas, ka ir krāpis Mariju Šraiveri arī attiecību sākumposmā. Viņš jau dzīvojis kopā ar Mariju (bet vēl nebija precējies), kad ielaidies īsā, bet kaislīgā romānā ar dāņu modeli un nākamo aktiera Silvestra Stallones sievu – Brigitu Nīlsenu (49).

Švarcenegers gan šīs attiecības nosaucis par „dēku” un apgalvo, ka tā tikai palīdzējusi pieņemtu lēmumu, ka viņš vēlas būt kopā ar Šraiveri un ir gatavs viņu apprecēt.

Nīlsena par abu romānu rakstījusi arī savā pērn izdotajā biogrāfiskajā grāmatā „You Only Get One Life”. Viņa norāda, ka abi satikušies 1985. gadā, kad strādājuši pie filmas „Red Sonja”. Nīlsena apgalvo, ka nav zinājusi, ka Arnolds uz to brīdi jau bijis aizņemts vīrietis. „Cik nopietnas tolaik bija attiecības ar Šraiveri, es nezinu,” pēc grāmatas izdošanas intervijā ar britu laikrakstu „Daily Mail” izteikusies aktrise un modele. „Arnolds nekad par viņu nerunāja. Tā kā viņš daudz laika pavadīja kopā ar mani, bija sajūta, ka es viņa dzīvē esmu vienīgā sieviete. Kad uzzināju par viņu un Mariju, es jutos piekrāpta.”

Attiecības ar Švarcenegeru Nīlsena savā grāmatā nodēvējusi kā „pārcilvēcīgas”, kas balstītas uz abu savstarpējo „enerģiju”. „Mēs abi zinājām – tiklīdz darbs pie filmas būs galā, viss būs beidzies arī mums,” raksta Nīlsena. „Mums bija dots ierobežots laiks un mēs nevilcinājāmies – mēs tiešām izbaudījām to līdz maksimumam. Gaismas filmēšanas laukumā tikai dzisa, kad mēs jau bijām prom savās gaitās. Mēs gribējām veltīt laiku viens otram un izmēģināt visu. Kad bijām vieni, tieši to arī darījām.”

Brigita Nīlsena sabiedrībā labāk pazīstama, pateicoties savām attiecībām ar citu grāvējfilmu zvaigzni – aktieri Silvestru Stalloni.

Nīlsena bijusi precējusies piecas reizes un ir četru dēlu māte. Pirmais dēls Džulians Vindings (dzimis 1984. g.) nāca pasaulē viņas pirmajā laulībā ar vīru Kasperu Vindingu (1983-1984). Ar Silvestru Stalloni viņa apprecējās 1985. gada 15. decembrī, bet pēc 19 mēnešiem (1987. gada jūlijā) laulība tika šķirta. Nīlsena vēlāk atzinās dēkā ar režisoru un producentu Toniju Skotu.

Aktrises otrais dēls Killians Markuss Nīlsens (dzimis (1989. g.) dzimis attiecībās ar amerikāņu futbolistu Marku Gastino, ar kuru bija saderinājusies.

Laika posmā no 1990. gada līdz 1992. gadam Nīlsena bija precējusies ar režisoru un fotogrāfu Sebastianu Kouplendu (aktiera Orlando Blūma brālēnu).

Nīlsenai ir divi dēli no ceturtā vīra Raula Meijera – Duglass Ārons (dzimis 1993. g.) un Rauls juniors (dzimis 1995. g.).

2005. gadā Brigitu Nīlsenu vienoja jūtas ar reperi Flavor Flav. Abu attiecības pat vērojamas realitātes šovā „Strange Love”.

Kopš 2006. gada Nīlsena ir precējusies ar piekto vīru – 15 gadus par sevi jaunāko itālieti Matiu Dessi.

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apprecējās 1986. gada 16. aprīlī. Viņi ir vecāki četriem bērniem. Pērn viņu laulība šķirta.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press