Slavena burvju mākslinieka svaigākais triks: zibens caurstrāvos ķermeni 3 diennakšu garumā. VIDEO
Šis triks ir bīstams dzīvībai; vairāki žurnālisti māksliniekam vaicāja, vai „viņš nebaidās pārvērsties par ceptu bekonu”.
Trakā pasaule
2012. gada 3. oktobris, 12:46

Slavena burvju mākslinieka svaigākais triks: zibens caurstrāvos ķermeni 3 diennakšu garumā. VIDEO

Jauns.lv

Populārais amerikāņu iluzionists Deivids Bleins nolēmis demonstrēt pārgalvīgu triku, kas ir ļoti riskants dzīvībai. Viņš 72 stundas stāvēs uz staba, kas pieslēgts elektrībai, nemitīgi saņemot izlādes. Tādējādi veidosies „dejas ar zibeni”.

Lai zibens burvi nesadedzinātu, mākslinieks būs tērpies īpašā kostīmā un galvā viņam būs ķivere. Iepazīstināšana ar triku notika šodien, kad Bleins žurnālistiem demonstrēja savus plānus: viņš grib tikt elektrības caurstrāvots 72 stundas no vietas. Trikam dots nosaukums „Elektrizētais”, un mākslinieks to demonstrēs no 5.-8.oktobrim Ņujorkā.

Īpašā kostīma dēļ elektrība parādīsies vīrieša pirkstu galos, un izlādes dejos ap ķermeni. Šis triks ir bīstams dzīvībai; vairāki žurnālisti māksliniekam vaicāja, vai „viņš nebaidās pārvērsties par ceptu bekonu”. Nāve var iestāties, ja viņš nejauši pieskarsies ar rokām pie sejas. Tāpēc jauno triku apstāvēs iluzionista palīgi, kas uzpasēs, lai dejas laikā viņš nepieskartos ādai.

Bleiks sola 72 stundas „tikt elektrizēts”, šajā laikā neatpūšoties un neēdot. Trika izpildi varēs vērot tiešsaistē.

VIDEO: Burvju mākslinieka Deivida Bleina zibens dejas triks

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video