„Ideālajās vakariņas” pie Signes Valteres atraugājas un runā ar pirkstu mutē. VIDEO
Signei Valterei „nopūst” dzimšanas dienas kūkas svecītes palīdzēja dēls Valdis.
2012. gada 11. oktobris, 19:04

„Ideālajās vakariņas” pie Signes Valteres atraugājas un runā ar pirkstu mutē. VIDEO

Jauns.lv

TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” šonedēļ piedalās uzņēmēja Sarmīte Pīka, būvnieks Valdis Kalnozols, autotirgotājs Andris Kulbergs, māksliniece Indra Sproģe un stiliste Signe Valtere. Vakariņas gatavoja Signe, kura kopā ar viesiem atzīmēja arī savu 30. dzimšanas dienu.

Vakariņās Signe pasniedza tomātu zupu un pastu ar garnelēm. Dalībnieki tika lutināti arī ar saldajiem ēdieniem – saldējums ar ābolu plātsmaizi, kurā tika iecepts Sarmītes dāvinātais ābolu - brūkleņu ievārījums. Par godu dzimšanas dienai, Signe pagatavoja arī siera kūku, to slavējot visi viņas draugi un ciemiņi. Vīna izvēlē viņa konsultējās ar pārdevēju, tomēr Sarmītes uzskatīja, ka vīns nav piemērots desertam, jo esot par saldu. Jubilāre saņēma ziedus un dāvanu no dalībniekiem – pie Andra tapušo kopbildi.

Dalībnieki atraisījās, smējās un jautri pavadīja laiku, spēlējot spēli „Alias”. Šoreiz vārdu atminēšanu sarežģīja emocijas un darbības, kuras dalībniekiem vajadzēja izpildīt – lēkt uz vienas kājas, atraugāties, pietupties, runāt ar pirkstu mutē u.c.

Signe par vakaru saņēma 36 punktu vērtējumu. Rīt jau pēdējais šīs nedēļas raidījums pie mākslinieces Indras Sproģes.

Gandrīz ideālas vakariņas. Ielūdz Signe Valtere

Kasjauns.lv/ Foto: Ekrānuzņēmums no video