Kurš būs Latvijas karaoke čempions? Finālistu video
Karaoke čempionāta finālistus noteica žūrija, kuras sastāvā bija arī Žoržs Siksna un Samanta Tīna.
Slavenības
2012. gada 12. oktobris, 12:43

Kurš būs Latvijas karaoke čempions? Finālistu video

Jauns.lv

Jau trešo gadu pēc kārtas norisinās Latvijas Karaoke čempionāts, kurā tiek noskaidrots skanīgākās karaoke balss īpašnieks dāmu un kungu kategorijā. Nu klāt fināls, kas notiks piektdien, 12. oktobrī, pulksten 22.00 Rīgas klubā „Friends”.

Finālā piedalīsies divdesmit labākie dziedātāji, un uzvarētāji savā īpašumā iegūs ne tikai titulu Latvijas Karaoke čempions 2012, bet arī demo albuma ierakstu no producentu un skaņu ierakstu studijas „Antex”, kā arī balvas no „Operative” un „Mrkaraoke.lv”. Bez balvām nepaliks arī pārējie pusfināla un fināla dalībnieki, jo katrs no viņiem iegūs balvu no „Tallink” – biļeti uz Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party kruīzu Rīga – Stokholma – Rīga ar prāmi „Romantika”. Konkursa organizatori ir parūpējušies arī par to, lai ikviens interesents, kas vēlas piedalīties Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party, biļetes kruīzam Rīga – Stokholma – Rīga uz prāmja Romantika varētu iegādāties par īpašām cenām.

Konkursa atlase notika Daugavpilī, Aizkrauklē, Bauskā, Ventspilī, Limbažos, Ogrē un Rīgā. Atlasē piedalījās gandrīz 500 dalībnieku, bet konkursa žūrijā bija tādi slaveni mūziķi kā Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Marts Kristiāns Kalniņš, Andris Kivičs, kā arī Rassell, Sabīne Berezina, Samanta Tīna, Anita Intaite (Košā) un citi.

Latvijas karaoke čempionāta 2012 finālisti ir: Dzintra Delpere no Ogres, Solvita no Limbažiem, Evija Smagare no Rīgas, Ivars Grīnbergs no Ventspils, Vsevolods Šmeļovs no Rīgas, Aleksandrs Petrovs no Daugavpils, Ieva Grīsleja no Aizkraukles, Roberts Liepiņš no Limbažiem, Jānis Polikarpovs no Rīgas, Zaiga Zalcmane no Rīgas, Dāvis Matskins no Ogres, Laura Jansone no Rīgas, Jolanta Tatarinova no Rīgas, Edgars Kārkliņš no Bauskas, Mikus no Rīgas, Oskars Loganovskis no Rīgas, Liene Atvara no Rīgas, Krists Mediņš no Bauskas, Carl Bindekrans no Rīgas, Laura Rubīna no Ventspils, Sandra Kisele no Rīgas, Danielle Zelin no Rīgas.

Nāciet un novērtējiet konkursantus arī jūs 12. oktobrī Rīgā klubā „Friends Elizabetes” 55, 1. stāvā. Iespējams, ka kāds no fināla dalībniekiem kļūs par slavenu dziedātāju, jo atceramies, ka, piemēram, arī Eirovīzijas uzvarētāja Marija Naumova savu dziedātājas karjeru sāka tieši ar karaoke.

Ar fināla dalībniekiem varat iepazīties piedāvātajos video!

Krists Mediņš

Danielle Zelin

Edgars Kārkliņš
Laura Rubīna
Carl Bindekrans
Sandra Kisele
Mikus
Liene Atvara
Vsevolods Šmeļovs
Evija Smagare
Ivars Grīnbergs

Jolanta Tatarinova

Oskars Loganovskis

Dzintra Delpere
Roberts Liepiņš
Zaiga Zalcmane
Ieva Grīsleja
Dāvis Matskins
Laura Jansone
Aleksandrs Petrovs
Solvita
Jānis Polikarpovs

Kasjauns.lv/Publicitātes foto