Sproģe „Ideālajās vakariņās” liek rēķināt, un uzvar. VIDEO
Šonedēļ šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” uzvaru svinēja un uz Stokholmu kruīzā brauks māksliniece Indra Sproģe.
2012. gada 12. oktobris, 19:03

Sproģe „Ideālajās vakariņās” liek rēķināt, un uzvar. VIDEO

Jauns.lv

TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” šonedēļ rosījās Valdis Kalnozols, Andris Kulbergs, Sarmīte Pīka, Signe Valtere un Indra Sproģe. Kā pēdējā par mielastu šīs nedēļas TV šovā gādāja Sproģe.

Indra ir māksliniece, par to liecina arī viņas mākslinieciskais skatījums uz dzīvi. Piemēram, vēsajā rudens laikā viņa labprātāk izvēlas staigāt basām kājām, pat uz vietējo veikaliņu brauc bez apaviem, viņai virtuvē ir arī speciāla atvilktne komposta atkritumiem. Pati par sevi viņa saka, ka nepieder ne cīruļu, ne pūces tipa cilvēkiem, bet ir „Angry birds” tips – tie, kuri vēlu dodas gulēt un agri ceļas.

Vakara tematiku māksliniece saistīja ar reizrēķinu un Degunlāci – galveno tēlu no Indras veidotās grāmatas „Māci mani, Degunlāci”. Namamāte pat bija padomājusi par māksliniecisko noformēju galda kartēm – tās bija ēdamas uzkodas ar dalībnieku vārdiem. Pamatēdieni šajā vakarā bija divi – cūkgaļa un garneles. Tā kā Andris garneles neēd, viņš ēda ābolu, lai neizskatās, ka viņš justos apdalīts, sēžot pie tukša šķīvja.

Izklaidē viesiem bija jāatsvaidzina reizrēķina zināšanas, un te, kā jau šonedēļ ierasts, triumfēja Signe. Par godu uzvarētājai un pārējiem šova dalībniekiem jautrās Degunlāča dziesmiņas dziedāja Helēna Jubalte un Jānis Niedra.

Indra Sproģe par lieliski organizēto vakaru saņēma 38 punktus, līdz ar to arī uzvaru šovā, un varēs doties kruīzā uz Stokholmu.

TV3 šovs „Gandrīz ideālas vakariņas”. Ciemos pie Indras Sproģes

Kasjauns.lv/ Ekrānuzņēmums no video