Kalniete kļuvusi vēl līdzīgāka Sirdspuķītei
Dastins Hofmans 1982. gadā filmā „Sirdspuķīte” un Sandra Kalniete 2012. gadā.
Slavenības
2012. gada 18. oktobris, 07:04

Kalniete kļuvusi vēl līdzīgāka Sirdspuķītei

Jauns.lv

Jau agrāk kasjauns.lv pievērsa uzmanību diplomātes Sandras Kalnietes (59) līdzībai ar Holivudas aktiera Dastina Hofmana varoni filmā „Sirdspuķīte”. Šoruden, kad Eiropas Parlamenta deputāte notievējusi, līdzība ir vēl uzskatāmāka!

1982. gada filma „Sirdspuķīte” („Tootsie”) ir atzīta par vienu no visu laiku smieklīgākajām amerikāņu komēdijām. Tajā slavenais Holivudas aktieris Dastins Hofmanis tēlo aktieri Maiklu Dorsiju, kurš ir izmisis, ka nespēj atrast darbu  - vīrieša lomu seriālā. Taču viņš dabū sievietes lomu ziepju operā un kļūst par televīzijas zvaigzni. Tikai neviens nenojauš, ka patiesībā Sirdspuķīte ir vīrietis...

Interesanti, ka Sandras Kalnietes stils ir stipri līdzīgs Dastina Hofmana varonei. It sevišķi, kad politiķe uzliek uz acīm apjomīgās brilles. Bet šoruden, kad Sandra Kalniete ir īpaši uzplaukusi un notievējusi par 15 kilogramiem, līdzība ar filmas „Sirdspuķīte” zvaigzni ir vēl uzkrītošāka. Bet savu slaido augumu mākslas zinātniece un diplomāte ieguvusi, šovasar atsakoties no cukura un ogļhidrātiem.

Video: Dastins Hofmans filmā „Sirdspuķīte”

Kasjauns.lv/Foto: Edija Pālēns/LETA, Evija Trifanova/LETA, Lita Krone/LETA, Ieva Čīka/LETA, BullsPress