Čičerina priecīga beidzot satikt grupu „Tumsa”
Grupas „Tumsa” un Jūlijas Čičerinas pirmā satikšanās.
Slavenības
2012. gada 20. oktobris, 08:28

Čičerina priecīga beidzot satikt grupu „Tumsa”

Jauns.lv

Piektdienas vakarā, Rīgas koncerthallē „Godvil” notika Krievijā populārās rokmūzikas dziedātājas Jūlijas Čičerinas viens no vērienīgākajiem koncertiem. Un tas ieies vēsturē arī ar to, ka pirmo reizi dzīvajā tika izpildīta Mārtiņa Freimaņa un Jūlijas Čičerinas dziesma „Максимум ты”.

Šīs dziesmas mūzikas autors ir mūžībā aizgājušais ansambļa „Tumsa” mūziķis Mārtiņš Freimanis, bet teksta autore ir pati Jūlija. Interesanti, ka līdz šim Jūlija Čičerina un grupa „Tumsa” klātienē tā arī nebija tikušies, taču nu viņa un grupa uzstājās kopā koncertā Rīgā. „Tāda sajūta, ka ar puišiem esam pazīstami daudzus, daudzus gadus, tikai sen neesam redzējušies. Nekāda satraukuma, viņus pirmo reizi satikt,” portālam kasjauns.lv pirms koncerta teica Jūlija Čičerina, sakot, ka ar lielu prieku kopā ar grupu „Tumsa” nu pirmo reizi izpildīs „Максимум ты”.

„Kad tapa dziesma, ar Mārtiņu sazinājāmies internetā. Viņš bija ļoti interesants un talantīgs puisis. Taču sanāca, ka dzīvē tā arī nesatikāmies. Bet pati dziesma... Nu jā, tā ir apvīta ar tādu romantisku, mistisku un diemžēl arī dramatisma pilnu auru. Patiesībā dziesma ir kā pasaka, īsts hits! Tā ir neparasta dziesma, it sevišķi, zinot visu to, kas toreiz ziemā notika. Skumji... Es gan nezinu, kā tā skanēs tagad, kad Mārtiņa vairs nav un grupā dzied cits puisis. Turklāt es šo dziesmu ne reizi neesmu dziedājusi koncertos. Bet tas būs īpašs mirklis. Filmēsim to un ierakstīsim, varbūt taps videoklips, kurā tiks iemūžināts šis notikums,” īsi pirms mēģinājuma ar grupu „Tumsa” un tās solistu Valteru Frīdenbergu izteicās Krievijas rokzvaigzne.

Video: Jūlija Čičerina un Mārtiņš Freimanis klipā „Максимум ты”

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders