Sasirgušais Kreigs jaunākā „Bonda” pirmizrādē lej sviedrus
Džeimsa Bonda lomas tēlotājs Kreigs jaunāko filmu par aģentu 007 apmeklēja saaukstējies. Ik pa laikam viņš no pieres slaucīja sviedrus.
Slavenības
2012. gada 25. oktobris, 04:18

Sasirgušais Kreigs jaunākā „Bonda” pirmizrādē lej sviedrus

Jauns.lv

Supervaroņa Džeimsa Bonda lomas tēlotājs britu aktieris Daniels Kreigs (44) vakar notikušo „bondiādes” jaunākās filmas „Skyfall” pirmizrādi apmeklēja pagalam saslimis. Supervaroni pievārējušas iesnas.

Jaunākās filmas par Džeimsu Bondu, kas pēc skaita ir jau 23. „bondiādes” kinolente, pasaules pirmizrāde notika Londonā. Uz pirmizrādi ieradās daudzas slavenības, ieskaitot pat princi Čārlzu ar kundzi un supermodeli Naomi Kempbelu draugu miljardieri. Protams, ka lielākā slodze pozēt fotogrāfiem gūlās uz kinolentes galveno personu Danielu Kreigu, kurš uz pasākumu bija ieradies „Tom Ford” uzvalkā. Pozējot fotogrāfiem ik pa laikam Kreigs ņēma pauzi, lai dotos pie savas asistentes, kura īpaši šim gadījumam jau bija sagatavojusi nēzdodziņus, kuros sasirgušajam Kreigam noslaucīt sviedrus un izšņaukt degunu.

Kreiga sieva Reičela Vaisa īpašu rūpi par vīru izrādīja brīdī, kad ģimene iegāja zālē, kur pulcējās pirmizrādes skatītāji. Tajā brīdī viņa pārņēma asistentes iepriekš pildītos pienākumus un slaucīja sviedrus no vīra pieres.

Neskatoties uz visu to, var teikt, ka Kreigs vīrišķīgi izturēja gan fotozibšņus, gan pirmizrādes drudzi. „Šī man ir jau trešā „Bonda” pirmizrāde. Tas, kā publika uzņēma filmu, bija vienkārši lieliski. Šī man ir vislielākā atzinība,” pēc pirmizrādes atzina Kreigs.

Video:  Filmas „007: Koordinātas „Skyfall”” pirmizrāde Londonā

Video: Jaunās Džeimsa Bonda filmas "Skyfall" treileris

Video: Džeimsa Bonda filmu labākie 50 momenti

­

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press