1dienas
19stundas
26minūtes
28sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Puiši amizējas ar Binniju uz motorollera
Uzņēmēja un TV šova „Precamies” eksperte Binnija Ārberga, neskatoties uz to, ka jau kļūst vēss un tūlīt arī snigs, joprojām pa pilsētu brauc uz motorollera.
Slavenības

Puiši amizējas ar Binniju uz motorollera

Jauns.lv

Uzņēmēja un TV šova „Precamies” eksperte Binnija Ārberga joprojām pa Rīgas ielām pārvietojas ar savu mīļo motorolleru. „Meitenes, es jums teikšu – gribat iepazīties ar puišiem, motorollers ir tieši tas, kas nepieciešams,” smej Binnija.

Puiši amizējas ar Binniju uz motorollera...

Lai arī vēsums sāk „ķerties pie kauliem” un motobraucēji-vīrieši lielākoties jau ieziemojuši savus spēkratus, Binnija Ārberga vēl pat nemaz nedomā atteikties no pārvietošanās pa pilsētas ielām ar motorolleru. Kasjauns.lv Binniju uz motorollera „Vespa” sastapa netālu no viņas darbavietas skaistumkopšanas salona „BBBinnija”.

Binnija teic, ka par motorollera vadītāju kļuvusi pagājušajā rudenī, kad braucamo iegādājusies no drauga Toma Auškāpa. „Gribēju jau sen to izdarīt, bet nekādi nevarēju pieņemt izšķirošo lēmumu. Reiz Toms uz tikšanos ieradās ar motorolleru un bija gatavs man to pārdot. Pirku ilgi nedomājot,” stāsta Binnija.

Kopš tā laika Binnija un motorollers ir teju vai nešķirami. Lai arī tagad slapjās lapas zem riteņiem slīd, TV šova eksperte uz darbu un mājās, kā arī ikdienišķajās darīšanās steidz uz motorollera. „Braukt ar motorolleru ir fantastiski. Es izjūtu rudens smaržu. Pavisam jauks bija kāds rīts, kad spīdēja saulīte, es braucu un vējelis man pretī nesa lapu virpuli. Uz motorollera rudeni tiešām izbaudu. Pat Rīgā to var sajust, nav kā tad, kad brauc ar mašīnu,” sacīja Binnija.

Viņa piebilda, ka, protams, ir daudz citu priekšrocību braukšanai pa pilsētu ar motorolleru. „Šoferi ir atsaucīgi, mani palaiž, nav jāsēž sastrēgumos, var izlavierēt. Tagad esmu TV šovā „Precamies” Kā eksperte varu arī paust kādu ieteikumu meitenēm, kas grib iepazīties ar puišiem. Visa tā motorolleru padarīšana ir feina arī ar to, ka nepieciešamības gadījumā šādi var iepazīties. No pašas pieredzes teikšu, ka puiši automobiļos fano par meitenēm uz motorollera. Viņi ver vaļā automašīnu logus, mēģina amizēties,” saka Binnija.