Inguna Sudraba kosmētiku sāka lietot tikai 33 gadu vecumā
Valsts kontroliere Inguna Sudraba allaž ir eleganta dāma, kas par savu izskatu rūpējas, izmantojot pašmāju kosmētikas ražotāju produkciju.
Slavenības
2012. gada 12. novembris, 11:43

Inguna Sudraba kosmētiku sāka lietot tikai 33 gadu vecumā

Jauns.lv

Valsts kontroliere Inguna Sudraba, kura šomēnes atzīmēs 48. dzimšanas dienu, atzīstas, ka krāsoties sākusi tikai 33 gadu vecumā, un pēdējā laikā lielākoties izvēlas Latvijā ražotu kosmētiku.

Vecrīgā firmas veikaliņā „Dzintars” pulcējās vairākas sabiedrībā pazīstamas dāmas, kurām tika dāvātas Latvijā lielākā parfimērijas un kosmētikas zīmola lojalitātes kartes.  Mazajā, omulīgajā veikaliņā uz svinīgo pasākumu bija ieradušās aktrises Lilita Ozoliņa, Mirdza Martinsone, Zane Vaļicka-Pētersone, producente Žaklīna Cinovska, politiķe Ingrīda Circene un valsts kontroliere Inguna Sudraba.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Sudraba atklāja savu allaž elegantās un koptās ārienes recepti. Jaunībā viņa nav aizrāvusies ar krāsošanos. „Bet tagad ikdienā lietoju gan sejas krēmu, gan acu krēmu, gan ķermeņa losjonu. Intensīvi kosmētiku lietoju pēdējos piecpadsmit gadus,” stāsta Sudraba, uzsverot, ka, rūpējoties par savu ārieni, lielākoties patērē ādas kopšanas līdzekļus, nevis dekoratīvo kosmētiku. Tomēr arī skropstu tuša un lūpu krāsa ir viņas kosmētikas maciņā.

Inguna Sudraba atklāj, ka, tieši pasliktinoties ekonomiskajai situācijai valstī, viņa sākusi lietot pašmāju kosmētikas ražotāju produkciju. „Viennozīmīgi atbalstu latviešu produkciju, bet, kad sakās krīze, es pārgāju tikai uz „Dzintara” kosmētiku. Uzskatu, ka tas ir mūsu pienākums – atbalstīt savējos,” nopietni teic Valsts kontroles vadītāja. Sudraba piebilst, ka vēlētos, lai viņas iecienītajam pašmāju kosmētikas ražotājam vajadzētu vēl piestrādāt pie dekoratīvās kosmētikas klāsta papildināšanas. „Vēlētos iegādāties vēl smalkāku skropstu tušu, ar labāku un noturīgāku efektu,” par savām vēlmēm izsakās Inguna Sudraba.

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis