Meklē cilvēku, kurš visveiklāk attaisīs Rosmes krūšturi
Slavenības
2012. gada 4. decembris, 18:36

Meklē cilvēku, kurš visveiklāk attaisīs Rosmes krūšturi

Jauns.lv

Svinot savu 60 gadu jubileju, apakšveļas zīmols ROSME rīko vēl nebijušu un unikālu čempionātu – krūšturu vaļā vēršanas čempionātu, lai atrastu Latvijas veiklākās rokas! Svinības notiks 8. decembrī vienā no Rīgas pazīstamākajiem klubiem Coyoty Fly, kur viesus sagaidīs jau no pulksten 22:00.

Pasākumu atklās neatkārtojamais DJ Gustavito. Īpašs notikums: ROSMES jaunās kolekcijas modes skate, kuru vienā vārdā raksturo – KOMFORTS. ROSMES veļa burtiski saplūst ar sievišķīgajām formām, lai sievietes varētu justies ērti un nepiespiesti. Pārdomātais dizains atbilstoši sezonalitātei, augsta kvalitāte un sievišķība raksturo ROSMES jauno kolekciju.

Rosmes modeļu klāsts aptver moderna sortimenta spektru. New Rosme kolekcijās veiksmīgi apvienojas izsmalcināts dizains un funkcionalitāte. Liela izmantojamo materiālu izvēle – no izsmalcinātām mežģīnēm līdz kokvilnas vienkāršībai, kas spēj apmierināt jebkuru gaumi.

Īpašajā ROSMES svētku vakarā jūs varēsiet baudīt deju grupas Kaprīze uzstāšanos Rosmes apakšveļā, kam sekos Latvijā pirmais krūšturu vaļā vēršanas čempionāts. Speciāli ROSMEI šajā vakarā uzstāsies Errol Reid ar savu koncertprogrammu.

Portāls kasjauns.lv, žurnāli Kas Jauns, OK! un Rīgas Viļņi kopā ar ROSMI aicina vīriešus vecumā no 21 gada pieteikties čempionātam līdz 6. decembrim, sūtot īsu motivācijas vēstuli uz e-pastu:

cempionats@rosme.lv

Motivācijas vēstulē jānorāda vārds, uzvārds, kontaktinformācija, vecums, un kādēļ tieši tu esi pelnījis būt viens no astoņiem izredzētajiem, kam tiks dota iespēja sacensties par titulu Veiklākās rokas. Ar atraktīvāko un interesantāko motivācijas vēstuļu autoriem ROSMES pārstāvji sazināsies personīgi.


Karlīna Timofejeva, Foto: Publicitātes foto, Shutterstock